Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-06-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-06-03

Kedves Jucó!
Kicsit hűvös van, még a kabátomat is fel kellett venni. De csak egy kis átmeneti kabát, olyan kis könnyű vászon. A minap néztem egy öreg pasast, rövid ballonkabát volt rajta, olyan vajszínű. A nadrágja is hasonló anyagból volt. De ezek a 70-80 éves öregek mind ilyet hordanak. Nagyapádnak is volt hasonló. Gondolkoztam, hogy vajon hány éves korukban rögzítik az emberek, vagy inkább, mennyi idősen kövül meg náluk a divat? Mert az a cucc, amiben most ők járnak valamikor divatos volt. Úgy a hetvenes években, vagyis 30-40 éve. Ezek szerint én majd 70 évesen farmerben meg pólóban fogok járni. Mert például Bandi bá’ is hozza a nyolcvanas években megkövült divatját: wrangler farmer csíkos inggel. Nagyon jó kiállású pasinak tartja benne magát. Ez előnyösen kiemeli a szép alakját. Legalábbis az öreg szerint. Ha valami jó helyre mennek, és nem öltönybe kell menni, akkor biztos ezt veszi fel. Pedig már vagy 70 éves a kisöreg. Szóval 10 év múlva valószínűleg ugyanezt a viseletet veszi fel. Akkor, mikor ez divat volt, Bandi bá’45 éves lehetett. Vagyis való igaz, hogy a mostani viseletemet fogom hordani öreg koromban is. Jól fogok kinézni. Mint ezek a kisöregek, akikről az elején írtam. Tényleg, nagyapád is ilyet hordott. Ez volt neki az ünneplője. Mikor jött hozzánk, még a Boróka utcába, mindig az a ballon dzseki volt rajta. Mi lehet a kisöreggel. Remélem, még él. Bár elég beteg volt már, mikor utoljára találkoztam vele.
Hallottad, hogy már nálunk is volt új influenzás? Nem is egy, hanem kettő. De az utóbbinak csak kis hőemelkedése volt, meg rossz közérzete, aztán pár nap alatt elmúlt. Viszont egy chilei vízvezeték szerelő, aki 35 éves volt, meghalt. Neki sem volt több panasza, mint a magyarnak.
Egy ismerősöm meg most megy ki New Yorkba. Ráadásul most zuhant le egy ugyanolyan gép, mint amivel megy. Tudod, Rióból jött. Volt rajta egy nő, aki elvitte a saját gyerekével együtt a gyerek barátnőjét is, hadd lásson egy kis szépet. Akár Patríciűeék. Gondolom ezerszer elátkozta a napot a barátgyerek anyja, mikor elengedte.
Ennyi előjel elég lenne mamának, hogy te sehová ne menj, elhiszed?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat