Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-02-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-02-12

Kedves Jucó!
Na, végre visszazökkent a kurzor a helyére, eddig – bármit csináltam – a lap tetején kezdett. Már vagy egy hónapja. Sajnos megint elkezdett fájni a fejem, bár tudom, hogy front jön, de eddig azért nem fájt a fejem ilyen gyakran. Most, itt a pincében vagy, ahogy a többiek mondják: bunkerben nagy savanyú szag van. Nem tudom, miért, talán, mert az egyik kollégám vízkőoldózott és azért vagy csak egyszerűen ennyi embernek ilyen szaga van. Érdekes, hogy valamelyik nap jött a belsőépítész, aki ezt az egészet tervezte, és az volt az első kérdése, hogy nem fáj-e a fejünk, tudunk-e dolgozni ebben a levegőtlen helyiségben meg ennél a mesterséges fénynél. Gondolom, neki ezek voltak annak idején az aggályai, mikor ezt a pincét meglátta. Na, mindegy, ez jutott.
Eladtad-e már a szteppcipőd? Mennyiért vetted? Mert mondtad, hogy sokba került. Jó lenne szombaton találkozni, nem? Elmehetnénk kirándulni valahová. Mondjuk Dobogókőre. Csak mondjuk ott most hó lehet, és az az útvonal, amit én tudok, az olyankor életveszélyes. A Mátrába is elmehetnénk, de ott is hó van ilyenkor. Mert azt nem nagyon szeretem, hogy csak elmegyünk valahová enni, aztán meg mész haza. Sokkal jobb lenne valami értelmes dolgot csinálni. Bár azt mondják, nem lesz olyan jó kirándulóidő hétvégén. Sajnos. Azért az előbb írtam neked egy SMS-t, amiben megkérdeztem, mi lenne, ha szombat reggel elmennénk kirándulni, de még nem válaszoltál.
Érdekes, hogy itt ül velem szemben Edidke, aki doktorált magyarból, és feszt résen kell lennem, nehogy valami hülye megfogalmazást produkáljon. Tele van szóismétléssel meg zavaros körmondatokkal. Persze nem mindig, de ha nem figyel, akkor csak meredek a szövegre, hogy lehet ilyen kuszaságot írni. Itt van például ez: Arra gondoltunk, megajándékozunk azzal, hogy a Milka szeretet oldaláról küldött ingyen sms-sel is kifejezhesd érzelmeidet szeretteidnek ezen a különleges napon.
Zagyvaság, nem csodálom, hogy az ügyfélnek sem tetszik. Ez van. Csak ez a savanyú szag ne lenne, ha már levegőt nem kapunk. Hiába iszom a kávét nyakra-főre, csak pár percre mulasztja el a fejfájást. Gyógyszert meg nem vagyok hajlandó bevenni. Nem fogok ezentúl gyógyszereken élni. Ki fogom bírni, majd megszokom valahogy.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat