Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-06-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-06-30

Kedves Jucó!
Ez borzasztó, oly hónaljszaggal vagyok, hogy már szellőztetni kell utánam. És nem azért, mert úgy izzadok, hanem mert ez a póló olyan, hogy egyszer nem száradt meg rendesen, illetve napokig pácolódott a szárítón a pincében, és megérett. Szörnyű, hogy az ember felveszi, aztán ha kicsit bemelegszik, már párolog is. Pedig minden este rendesen zuhanyozom. És emlékszem, hogy annak idején a Boróka utcában voltak ilyenek a pólók, hogy napokig száradtak, aztán meg dögszaguk volt. Nem csoda, ha Erik állandóan azt mondta, hogy búdos vagyok. Úgyhogy ma ebédidőben el is megyek az Allébe, és veszek egy normális pólót, ezt meg, ami rajtam van, kivágom a fenébe. Nem érdekel. Felháborító. Most már leesett, hogy miért ragaszkodtam én ebben az új lakásban a ruhaszárítóhoz. Nem azért, mert ki nem állom, hogy napokig ott a szoba közepén a ruhaszárító, hanem azért, mert minden ruha megbüzhödik. De persze ott fent nem úgy van, gyorsan megszárad, de bennem volt a reflex a ruhaszárítóval kapcsolatban. Ki is megyek, és veszek pólót, nem szégyenkezem itt. Amúgy is vennem kell, plusz meggyet is rég óta venni akarok.
Tegnap találkoztunk, szép nagy lány vagy, meg fogytál is négy kilót a vizsgaidőszak alatt. Franciás salátát kértél, ami nem egyenlő a franciasalátával, mert hús volt rajta meg jégsaláta. Azt mondtad, finom volt. Meg megbeszéltük, hogy megnézed a gyerekemet, ha már kiderült, meddig dolgozol a Kútvölgyiben, vagyis hány óráig.
Hát ez szörnyű ez a nagy hónalj szag, pedig még nincs is különösebben melegem. Ha én érzem, mit gondolhatnak a kollégák? Azt megfigyeltem, hogy a világos színű pólók, vagy leginkább a fehérek nem büdösödnek meg ennyire, mint a sötétebbek. Legszívesebben már mennék is, mert úgy szégyellem magam. Csak még fél 12 sincs, meg sok dolgom van, sokat kell írni, ezért is írok most ilyen későn. Mert reggel szoktam, még kilenc előtt, hogy legkésőbb negyed tízre végezzek.
Azt mondtad tegnap, hogy mamának megint beleállt a lumbágó a hátába, és sietsz haza, viszel neki meggyet meg ásványvizet. Helyes, és segíts neki, hogy minél hamarabb meggyógyuljon. Nem is tudom, hogy ma el tudott-e menni dolgozni, mert azt mondtad, hogy bármi lesz, mennie kell. Szerintem nem tudott fel se kelni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat