Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-03-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-03-29

Kedves Jucó!
Milyen bosszantó, hogy ilyen rövid az eszem. Mert tegnap este eszembe jutott valami, amit ma reggel el akartam mondani neked, de mostanra elfelejtettem. Pedig annyira a fejemben volt, hogy még tegnap este le is akartam írni egy füzetbe, hogy el ne felejtsem. De ilyenkor mindig úgy gondolom, ennyire nem lehetek tyúkesz?. Aztán mindig tévedek.
Na, mindegy. Végre szép idô lesz szombat vasárnap, ezért nem is leszek Pesten, elmegyek vidékre a hegyek közé. Szombat reggel indulok, csak még nem tudom, hol lesz szállásom. Ha nagyon nem megy, legfeljebb hazajövök. Hej, milyen jó lenne, ha ketten mennénk. Sokat beszélgetnénk, kacagnánk a szélben, mint a régi szép idôkben.
Kicsit borús az ég, de azt mondja édzs bóna márta, hogy szombatra sütni fog a nap. Nekem a csütörtök már olyan, mint a péntek, így már ilyenkor is jól érzem magam. Pedig régen nagyon szerettem a munkahelyemet, de most már nem annyira. De ebben nem én vagyok a hibás, hanem a környezetem. Mert addig, míg Erik itt volt, szívesen jöttem be. De amióta az új art direktorral dolgozom, Asztival, minden sokkal nehezebben megy. Például mindent nekem kell kitalálnom, meg ha én nem nyüstölöm, hogy gondolkozzon, amíg én más munkát csinálok, nem kezd el magától gondolkozni. Mindig csak úgy, ha én odaülök mellé, és én is gondolkozom. De hát nem hibáztatom, amíg Erik itt volt, addig ô csinálta ugyanezt, én meg loptam a napot. Nagyon fárasztó. És ráadásul nincsenek jó ötletei, így szinte mindig azok jelennek meg, amiket én találok ki. A legrosszabb, hogy még amit ki is találok, elrontja. Mert ha Eriknek azt mondtam, legyen egy ember kézenállva, fejjel lefelé, akkor olyat csinált, hogy én olyat el sem tudtam gondolni. Szóval nagyon szép lesz a kép. De Asztival meg mindig az van, hogy hiába jó az ötlet, a képi megvalósítás siralmas. Mert például olyan képet vesz elô, ahol egy nô nyújtózkodik a fitneszteremben, és az fejjel lefelé megfordítja. De azt nem látja, hogy a nônek ? így megfordítva ? felfelé áll a haja, vagyis nem lóg a föld felé. Úgy kell neki szólni, hogy ez a kézen álló nônek meg túl zselés a haja, hogy szépen a vállát verdesi? Nem is értem, hogy lehetett ô festôm?vész úgy, hogy abszolút nem tud rajzolni.
Egyszóval: amíg Erik képi munkája minden esetben felülmúlta a képzeletemet, addig Aszti mindig csalódást okoz. És így persze az ügyfelek is egymás után dobálják vissza a munkákat, pedig az ötlet lehet, hogy jó.
Kispulyka, nem errôl akartam írni, csak hát tudod, nem jutott eszembe. De szerintem a fent leírtak is tanulságosak. Egy munkahelyen akkor érzi jól magát az ember, ha jól is megy a munka, nem pedig folyamatos küzdelem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat