Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-03-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-03-31

Kedves Jucó!
Ma reggel többen is gratuláltak, nem tudtam, miért. Aztán nagy nehezen kiderült, hogy a régi Team-től írt valaki egy cikket, és hogy az mennyire jó volt. Mármint a sok reklám, amit csináltunk. Szóval ezért gratuláltak, egyébként ez engem egyáltalán nem érdekel. Inkább nem is akarok tudni az egész régi dologról, mert csak rosszabb, hogy megszűnt. Ez egyfajta struccpolitika, tudom. Aztán délelőtt jött egy másik gratuláció is, hirtelen azt hittem, valaki megint a Team-ről olvasott, de közben kiderült, hogy megnyertünk egy fontos tendert, és az én ötletem alapján készült el a végleges anyag. Szóval sokat dolgoztam rajta, és fontos volt a neónak. Ennek aztán tényleg örültem, mert már fontos volt, hogy lássák, megérte felvenni ide engem.
Volt egy, illetve van egy unokatestvérem, akivel sokat játszottam együtt gyerekkoromban. De aztán teljesen meghülyült, összeállt a cigányokkal, össze-vissza verték, börtönben volt, mindenkitől kölcsönkér, aztán sosem adja vissza. Százezrekkel tartozik. Anyámat meg feszt nyúzta, hogy adja már meg a telefonszámomat, mert beszélgetni akar velem. Eddig sikerült is kikerülnöm, nem hiányzik, hogy hívogasson. Főleg nem, hogy kölcsön kérjen, aminek aztán búcsút inthetek. Mintha nekem annyi pénzem lenne. Ja, és írt tegnap este egy levelet, hogy mi van veled, Atilluska. Mert így csúfolt gyerekkoromban. De semmi köszönés, vagy valami. Hát nem írtam neki vissza, sőt, olvasatlanul fogom kidobálgatni a leveleit, mert szerintem itt nem áll meg. Szült vagy 4-5 gyereket, mindet más cigustól. Volt egy férje, Hatos nevű cigány, akitől Magdikának lett két gyereke, meg annak a testvérétől, vagyis kisduckó sógorától, Pulótól. Meg Papp Sankótól is van egy fia, de azt nem látta 15 éve. Szóval nem hiányzik nekem egy ilyen rossz életű.
Na, a másik, írnom kellett négy cikket egy honlapra, megírtam pénteken, ma reggelre mind eltűnt, és még a rendszergazda sem találja.
Szóval nem kezdődött valami jól a hetem, illetve a kedd, mert ugye tegnap szabadságon voltam. De mondjuk az jó, hogy nyertünk egy tendert. Hálát is adtam érte Istennek. Csak az ember nem nagyon mer ilyeneket kérni, hogy nyerjük meg a tendert, mert az nekem annyira fontos, meg hogy a rendőrség ne küldje a trafipaxos papírt, vagyis meg szeretném úszni, szóval azért nem kéri, mert ezzel nem akarja fárasztani Istent. Plusz, ha gyorsan ment, akkor fizessen. Ez így igazságos, nem kerülhetjük el a büntetést a szabályok megsértéséért.
Itt azért megjegyzem, hogy pár nap híján 60 napja nem küldték az 50 000 forintos bírságot. És ezek után, vagyis 60 nap után elévül. Hála Istennek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat