Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-09-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-09-17

Kedves Jucó!
Elküldtem péntek reggel a 400. oldalt a vivre, remélem, már megkaptad. Merthogy meglehetôsen ritkán szoktál a vivre járni. Lehet, hogy már nincs internetetek?
Kolbász felrakott magáról egy fényképet a vivre, amin egy cigit tart a kezében. Fel is bosszantott a hülyeségével, meg hogy anyámék tényleg nélkülöznek, Kolbász meg nagymenôsködik a pénzükön. A minap mondta anyám, hogy a macskák napi 200 forintnyi ennivalót pusztítanak el, ô meg sajnálja magától a kinder pingvit, mert az 90 forint. Ha tudnák, hogy a drágalátos fiuk meg elfüstöli a keservesen összekuporgatott pénzt, meg is ôrülnének.
Remélem, te nem cigarettázol. Rossz nézni, mikor egy nô cigizik. Fôleg amikor ül a kocsijában, és beszívja a füstöt, a száján kieregeti, de még az orrán beszívja a kifútt kojtot. Én is cigarettáztam, és ezt már írtam is, de most esküdt ellensége vagyok a ciginek. De a pipázásnak is, részben annak köszönhetem, hogy a fogaim tövében elkezdett visszahúzódni az íny, meg sokszor fogmosáskor vérzik. Állítólag ez nem az a tipikus ínysorvadás, hanem egy enyhébb fajtája, amit, ha megállítani nem is, de késleltetni, illetve lassítani lehet.
A múltkor olvastam, hogy egy kislány, amikor megszületik, már akkor a testében hordozza a petesejteket. Mindegyiket, az nem olyan, hogy egyszer elkezd benne kifejlôdni. Namost ezeket a sejteket ? ahogyan a szervezet minden többi sejtjét ? vérrel el kell látni, hogy életképesek legyenek. És most jön a csavar: az ember beszívja a füstöt, vele együtt 2-3000 vegyületet, amibôl a fele káros, és legalább 3-4 súlyosan rákkeltô. És ennek a sok vegyületnek a jórésze bekerül a vérbe, a vér meg szépen szállítja ezeknek a sejteknek. És szegények kénytelenek ebben a vegylében ázni, illetve a szükséges oxigént, tápanyagokat magukhoz venni. Szóval, ha cigarettázol, a saját utódaid életével is játszol. Ezt jegyezd meg.
Piszkos, mocskos Kolbásznak is írtam, ha annyira cigerettázhatnékja van, akkor majd akkor cigerettázzon, ha saját maga megkeresi rá a pénzt. Még nem olvasta, de biztos ideges lesz, hogy miért szólok bele. És az egész úgy kezdôdött, hogy egyes szórakozóhelyeken lehet vízipipázni. Vagyis van az asztal közepén egy nagy vízipipa, amibôl négy-öt csô áll ki, ezt meg szívogatják a jelenlévôk. És gondolom, annyira tetszett Kolbásznak a jó dohányfüst, hogy rákapott.

Tegnap olvastam ezt a megható történetet:
A 37 éves Ellice Hammondnál terhessége 22. hetében diagnosztizáltak Hodgkin lymphomát.
Az orvosnő a magzatra való tekintettel visszautasította az erős kemoterápiás kezelést, amely esetleg megmenthette volna az életét, de veszélyeztette volna kislányáét.
Mia Ellice három héttel ezelőtt látott napvilágot, kilenc héttel korábban, mint kellett volna, így még most is a kórházban kezelik.
Az anya a terhesség alatt három, csökkentett erejű kemoterápiás kezelést kapott, de ezek nem használtak. Peter Wojcik, Mia apja azt mondta, hogy nagyon büszke felesége önfeláldozására.
Egész életében arra készült, hogy anya legyen ? mondta Ellice Hammondról férje.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat