Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-03-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-03-10

Kedves Jucó!
Annyi a munka, hogy tegnap nem is tudtam írni neked levelet. Most is fél hat van, úgyhogy gondolhatod, ma sem unatkoztam. Mindegy, jobb, mintha itt lógatnám a lábam. Ráadásul nem vagyok valami jól, a gyerekemtől elkaptam a taknyot, szegény még be is lázasodott kicsit tegnap reggel. 38,1 fok volt, úgyhogy nem magas, de taknyos volt. Szegénykém, emlékszem, amikor te voltál lázas, szinte forró volt a kis leheleted, meg a kis orrod is ki volt sebesedve. Azt már írtam, mikor úgy volt, hogy megyünk nagyanyádhoz, el is vonatoztunk Gyomáig, ott át kellett volna szállni a kis piros vonatra, de akkor láttam rajtad, hogy nagyon kis bágyadt vagy, úgyhogy megkérdeztem, hogy ugye inkább visszajönnél velem. És akkor vissza is vonatoztunk két órát. Szóval lázasan mentél négy órát. Szegénykém, még most is fáj a szívem, ha erre gondolok. De a gyerekem nincs ilyen helyzetben, mondom, csak kicsit lázasodott be. De elkaptam, és én is taknyos vagyok. Ráadásul sokat kell dolgoznom ezzel a csokoládéval, Cote d’Or a neve. Ettél már? Állítólag nagyon finom. Nem is tudom, te szereted-e az étcsokit? Mintha szeretnéd, bár sokat nem kaphattál, márcsak azért sem, mert szorulást okoz. Na, ez a Cote d’Or étcsokoládé, bár én sosem ettem, de állítólag jó. Viszont tegnap hozott az egyik munkatársam egy csomó eredeti pörkölt kakaóbabot, ami olyasmi kiszerelésű, mint a földimogyoró. És az nagyon finom volt. Pont olyan, mint az étcsoki. Mert annak idején, tíz éve én is ettem nagy ritkán étcsokit. Ez a pörkölt kakaóbab meg pont olyan ízű volt, csak kicsit kesernyésebb. Úgyhogy végül is ette csokit mostanában.
Na, lassan zárom soraimat, mert mennem kell.
Ja, tegnap, illetve hétfőn, nőnapon küldtem a telefonodra pénzt, de nem írtál, hogy megkaptad volna. De hát ezen már nem is csodálkozom, mert az utóbbi időben sosem írtál, mikor megkaptad. Ja, egyszer írtad mostanában, hogy gavallér. Nem tudtam mire vélni a dolgot. De feltételezem, hogy nem gúnyolódásból írtad.
Na, most már tényleg mennem kell. Holnap remélem, több időm lesz, de már, ha jól tudom, reggelre is be van már ütemezve egy értekezlet. És ezek rabolják az időt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat