Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-07-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-07-31

Kedves Jucó!
Hej, hej, hej ? ha meghallgatod ezt a számot, könny szalad a szemedbe, oly szép: http://youtube.com/watch?v=GfYVwXGD9-I Ezt már egyszer elküldtem neked, de most újra megtaláltam. Majd füleld meg. Nem tudom, miért, de errôl az jutott eszembe, amikor házat csináltam neked a fa tetején. Csak éppen a szomszéd kertjében, amit aztán leszedetett velem. Hej, mennyit tervezgettem én annak idején, hogy ha lesz egyszer egy olyan kertünk, amin van egy nagy fa, építek én neked oda egy olyan házat, hogy gyönyör?. Csak hát mire odajutottunk volna, megnôttél, meg másképp alakult az életünk. Pedig még Solimáron nyaggattál is egy darabig, hogy csináljak házat a tölgyfára. De addig húztam, halasztottam, hogy kinôtted azt a kort, meg már ha akarnék is, nem tudnám megcsinálni. Pedig elhiheted, milyen szívesen csinálnám. De hát ez már csak álom marad.
Ha egyszer lesz gyereked, és hozzá jószándékú, derék férjed, keressetek egy akkora fát, mint a mászófa. Na, arra lehetne jót csinálni. De lehet, hogy mire annyi idôs leszel, a tölgyfa is megnôl akkorára. Bár túl magas sem lehet, mert még leperecel róla a gyereked. Hát valójában az én gyerekkori álmom volt egy ilyen ház. Sôt, van egy nô a recepción, aki annyira szeretett volna ilyet, hogy minden olyan képet kivágott az újságból, plakátokról, amin ilyen faház van.
Általában a gyerekek ezeket hamar megunják, de ezt talán sokáig használnák. Sok Buena Vistás gyerekfilmben van fateteji ház. De fontos, hogy ne legyen benne szeg, ami persze jóval megnehezíti a munkát, de nem kivitelezhetetlen.
Anyám kérdezte, hogy szoktunk-e találkozni, mert ha már beszélôviszonyban lennénk, akkor szívesen elhívna hozzájuk bármennyi idôre. Sôt, Kolbász még vissza is kísérne Pestre. De hát mondtam neki, hogy nincs közöttünk semmi. Nem volt boldog, gondolhatod.
Beukával is találkoztam a minap, ô is kérdezte, mi van veled, hány éves vagy már. Mondjuk, azt még tudom, hány éves vagy, meg hányadikos leszel, de többet nem. Igen nagy szomorúság ez. A viven sem jársz, gondolom, a leveleket sem olvasod.
Nem rég gondolkoztam rajta, ha te írnál nekem mindennap, vajon lenne-e olyan, amit nem olvasnék el? Talán igen, lenne, az olyan, amiben nagyon rosszakat írsz rólam. De talán még azt is elolvasnám. Hát ezért csodálkozom, vagy legalábbis szomorúan veszem tudomásul, hogy egyáltalán nem érdekel, mit írok, pedig semmi rossz nincs benne rólad. Mert tudom, ha olvasnád, már valahogy jelezted volna. Hát, ez jutott.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat