Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-04-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-04-21

Kedves Jucó!
Nyílik az orgona, mama kedvenc virága. Hej, vajon nyílik-e már nálatok, Solimáron? Tegnap nem tudtam írni, mert fél napot szabadságon voltam, vagyis délután, reggel meg annyi dolgom volt, új ötleteket kellett kitalálni, hogy oly’ iedges voltam, hogy nem tudtam írni. Mert itt mindig olyan, mintha vizsgáznék.
A kisöreg tegnap felhívott, hogy összeszerelték a gépet, vagyis ő, és nem működik az egér. Persze nem volt bedugva, helyette a hangfalat dugta be. Na, annyira be van zsongva, hogy elővette Kolobász egykori számítógépes könyvét, abból kitanulmányozta, hogy kell összerakni. De előző este még csak a monitort rakta fel a kisasztalra, leült elé, odaillesztett egy képet az autós újságból, és azt nézte vagy fél óráig. Másnap elmentek anyámmal a használtcikkeshez – ócskáshoz – és vettek egy forgószéket, hogy majd legyen min ülnie a kisöregnek amikor interezik. Már kérdezgette, hogy azok a képek, amikről beszéltem, hol vannak. Pedig már mondtam neki, hogy az csak akkor lesz, ha bevezetik az internetet. Szóval nagyon készül rá a kisöreg.
Tegnap láttam mamát, ahogy egy necchálós naranccsal ballagott nagy büszkén kifelé a Rózsakertből. Biztos vitte neked, bár ilyenkor már olyan száraz a narancs, hogy csak na. Az a legjobb Karácsony környékén.
Tegnap küldtem esemest, hogy találkozni kellene lassan, mert félek, hogy lemaradsz a sztepptáborról, de tegnap délben nekem nem volt jó, meg ma sem, csak a holnap mag az azutáni lenne jó, de neked meg holnap nem jó. Remélem, pénteken el tudsz jönni a Móricz Zsigára a delláért.
Írtad, hogy a Kútvölgyiben leszel, gondolom, gyakorlaton. Milyen furcsa ez, hogy te már fehér köpenyben feszítesz az osztályon, biztos mindenki orvosnak néz, bár ahhoz még túl fiatal vagy. Majd amikor mentőzöl, akkor is fehér köpenyben sétálgatsz a Markó utcában, és egy csomóan csodálnak, akiket nem vettek fel az orvosi egyetemre, illetve majd nagyképűsködnek, de valójában irigykednek majd. Bár ma már könnyebb bejutni az egyetemre, mert senki nem akar orvos lenni. Régen nyolcszoros volt a túljelentkezés, most alig 2-3-szoros, nem?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat