Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-03-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-03-18

Kedves Jucó!
Nem rossz ez a Monteverdi. Tudott valamit a kisöreg. Erről jut eszembe, hogy jönnek a kisöregék vasárnap. De vonattal, úgyhogy kimegyek eléjük a Keletibe. Hej, hogy örülne anyám, ha kijönnél velem oda. Biztos nagyon meglepődne. Azon meg pláne, hogy ha még hozzánk is eljönnél, és megnéznéd a gyerekemet. Sajnálom, hogy mindig közbejött valami neked.
Már ennyi idős korban el kell kezdeni a nevelését, vagyis majd tízhónapos korától. Például, ha rángatja a telefonkábelt, nem elég rászólni, oda kell menni, és elhozni onnan. És ha visszamegy, akkor másodszor is oda megy az ember és elhozza onnan. Nem emlékszem, veled csináltam-e ezt, valószínűleg nem volt rá szükség. Bezzeg a gyerekemnél, ott szükség van rá, mert például tudja, hogy a papucsot nem esszük meg, nem vesszük a szánkba, de ő mindig meg akarja rágni. Illetve felveszi a kezébe, rám néz és nevet, vagyis tudja, hogy nem lehet, csak direkt cukkol. Hát ilyen. De nem bánom, legalább nem lesz egy nagy málé az életben.
Szerintem te is csinálhattál ilyeneket, mert arra emlékszem, hogy sokszor néztél olyan huncutul, az meg biztos köthető volt valamihez.
Végre itt a tavasz, süt a nap, és ma jó meleg lesz, állítólag 16 fok is. Hétvégére meg egyenesen 20 fokot mondanak, bár esni fog az eső. Lassan itt a vizsgaidőszak, remélem, azt is olyan ügyesen veszed, mint a félévest. Úgy hallottam reggel a rádióban, hogy a redizensek ma tárgyalnak az egészségügyi miniszterrel arról, hogy ne legyen egy kezdő orvos kilenc évre egy kórházhoz kötve. Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége. Amikor erről beszéltünk utoljára, akkor még azt mondtam a rezidens helyett, hogy rezisztens. Ki is javítottál, de nem nevettél ki gúnyosan, csak mosolyogtál. Zommer Zsófia ilyenkor fennhangon röhög és hangosan ismételgeti a tévedést. Ebből is látszik, melyikőtök az intelligensebb.
Jól van, kisbaba, megyek dolgozgatni, de előbb megkérdezem esemesben, mit szeretnél születésnapodra. Gondolom, nem nadrágot. Kár, hogy elverted azt a 20 ezer forintot, amit a múltkor arra adtam, hogy kezdd el gyűjteni egy normális pikulára. Most lehetne tovább spórolgatni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat