Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-12-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-12-30

Kedves Jucó!
Azt mondja a kolléganőm, hogy most, másfél éves korában a legaranyosabb a gyerek. Egy hete odament hozzá a konyhában, átölelte a lábát és azt mondta, hogy szeretlek, mama. Én meg azt mondtam, hogy féléves korban a legaranyosabb a gyerek, mert például a gyerekem, ahogy te mondod, elkezdett utánozni reggel. Beszéltem hozzá, hogy szia Lady Kaka (Lady Gaga helyett), ő meg nézett rám, és neki tátogni, csak hang nem jött még ki a torkán. Vagyis tudja, hogy az emberek tátognak beszéd közben, nála még csak ez a tátogás van meg. Viszont igaza van a kolléganőmnek részben, mert mindig abban a korban a legaranyosabb a gyerek, amelyikben éppen van. úgyhogy te is most vagy a legaranyosabb szerintem. Bár nem sokat találkozunk sajnos. De tudom, hogy aranyos vagy, legalább is a múltkor még az voltál. Persze van, mikor harapós kutya vagy, de ezt leszámítva naon kedves tudsz lenni.
Egyébként emlékszem, hogy kiskorodban mindig az épp aktuális időszakot tartottam a legjobbnak. De ami nagyon jó volt, az a kétéves kor. Amikor mama jött a bokorból. Emlékszel? Illetve biztosan tudod, miről beszélek, mert arra, hogy milyen volt kétéves korodban, nem nagyon emlékezhetsz. Meg az is nagyon szép volt, mikor még alsótagozatos voltál. Amikor még elmesélted az osztályban, hogy egyszer betörtek hozzánk, és a rabló semmit nem vitt el, csak a cumis üvegedet. Ha belegondolok, akkor voltál a legaranyosabb, mikor még fel lehetett venni a karomba, ha valami bajod volt. Az pedig – hála Istennek – sokáig tartott. Meg az is nagyon jó volt, mikor a nyakamban vittelek reggelenként a bölcsődébe a táncoló kutya utcájában. Erre se nagyon emlékezhetsz, bár nincs kizárva, hogy valami azért rémlik. Hej, milyen szép is volt. Most meg már egyetemre jársz, nagy ember lettél. Bizony, az idő eltelik, a szép dolgok elmúlnak, de az emlékezetünkben szerencsére megmaradnak, és tényleg igaz az, hogy az ember csak a szépre emlékezik, vagyis utólag minden megszépül. Mert azért voltak idők, mikor nem volt olyan könnyű veled. Bár ilyenre egyáltalán nem emlékszem, de azt mondják, minden gyerek életében vannak ilyen életszakaszok. Így a tiédben is biztosan volt.
Na, idén már többet nem írok, találkozunk 2010-be. Boldog új évet, kisbaba. Lehet, hogy jövőre már befejezem ezt a naplót, meglesz az ezer oldal.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat