Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-01-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-01-08

Kedves Jucó!
Hej, hej, hej, tegnap nem tudtam neked írni, mert ahogy betettem a lábam, egyből lerohantak a munkákkal. Na, gondoltam, majd ebédidőben írok, de akkor sem tudtam, még az ebédemet is csak úgy sebtében kaptam be – sóskafőzelék egy nyeletnyi krumplival –, így csak este tudtam írni neked a buszról, és akkor is csak egy esemest. Kérdeztem, hogy állsz a vizsgákkal, nehezek-e, meg találkozhatnánk már valamikor. Erre írtál választ: 15én végzek. Ennyi volt. Írtam is, hogy köszönöm a kimerítő választ a sok kérdésre, amit írtam. Mindegy, a lényeg, hogy már nem sok van neked hátra a vizsgaidőszakból, egy hét. Szép is lesz, ha túl leszel életed első nehéz vizsgaidőszakán. Szerintem jól fogsz szerepelni, és simán elvégzed az orvosit. Nem úgy, mint Kolobász a jogi egyetemet. Most tanulja a picsaságokat, másodikos, de az bosszantja, hogy a kis felesége meg fejébe vette, hogy elvégzi a picsaságok után a jogi egyetemet is levelezőn. Kolobász meg csak pampog. Szerintem ő is nekidurálja magát újra, ha még be tudja fejezni, akkor egyáltalán.
Na, szóval este beszéltem anyámmal, és kérdezte nagy büszkén, hogy megkaptam-e az esemesét, amit küldött névnapomra. Hát bizony én nem kaptam semmit. Nagyon elcsodálkozott, mert ő annyit gyakorolta, kísérletezgetett – múlt héten küldött egy üres zenés esemest is – tehát bevallotta, hogy azért állt neki esemest tanulni, mert az unokája január elsején küldött neki egy születésnapi köszöntőt, aminek ő nagyon megörült, és válaszolni is akart, de nem ttudott. Ezért felhívta az unokáját, hogy pár szót beszéljenek, de az unoka nem vette fel. Ezért határozta el, hogy ha törik, ha szakad, ő megtanulja az esemesírást. És mivel nincs, aki elmagyarázza neki, kísérletezget.
Egyszer meséltem egy fiatal, 15 éves lányról, akinek a térdében csontszarkóma alakult ki, levágták a lábát, aztán a tüdejében, majd az agyában képződtek áttétek. A szülei meg éveken át reménykedtek, hogy talán meggyógyul. És amikor meghalt, ezt a zenét játszották a temetésén. Amikor csak meghallom, sírok. Én bizony meghaltam volna, ha veled történt volna mindez.
http://www.youtube.com/watch?v=pAIKznMPXUk
a szívnek meg kell szakadnia.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat