Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-03-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-03-19

Kedves Jucó!
Éjjel kaptam egy esemest álmomban: azt írtad, hogy egy stanway versenyzongorát szeretnél születésnapodra. Ugyanis tegnap küldtem egy esemest, megkérdeztem, tudod-e már, mit szeretnél. de nem írtál, csak álmomban. Emlékszem, még gondolkoztam is álmomban, hogy hogyan lehet, hogy most meg zongorázni akarsz, mikor a múltkoron még pikuláltál. Meg az is átvillant az agyamon, hogy egy ilyen zongora van vagy 20 millió forint, vagy még sokkal több, lehet, hogy 100 is. Na, mindegy, jó, hogy csak egy rossz álom volt, nem pedig a valóság, mert akkor most azon gondolkoznék, hogy szerezzek 20 milliót.
Meg még álmodtam mást is, át akartam törni egy határon, és nekimentem a sorompónak kocsival, de jött a vonat, és mielőtt elgázolt volna, felébredtem. De még hallottam is, ahogy teljes erejéből dudál. Ekkor ébredtem fel másodszorra. Szóval nem volt egy vidám éjszakám, nem beszélve arról, hogy a gyerekem éjjel kétszer is felébredt és sírt. De semmi baja nem volt, ezt a sírásáról is hallani lehetett, mert oly nagy vehemenciával bömbölt, de olyan hangon, hogy hallani lehetett, hogy semmi baja. És érdekes, hogy ötpercnyi bömbölés után szépen csendben maradt és elaludt. Te is csináltál hasonlókat, de csak napközben, és akkor, amikor beraktalak az ágyadba, amikor aludnod kellett. Úgy ordítottál, mint a sakál három percig, aztán egyik pillanatról a másikra abbahagyatd. És te is mindig sírva ébredtél, és ez számomra megfejthetetlen. Miért? Semmi bajod nem lehet, vagy csak annyira benned volt, hogy így tudod a leggyorsabban behívni mamát? Nem tudom.
Régebben mindig jól aludtam, de mostanában valamiért a fejem alá rakok egy kispárnát és éjjel arra ébredek, hogy kitöri a nyakam, de nem veszem ki a fejem alól. Hát nem hülyeség? Pedig 30 éve párna nélkül alszom, csak mostanában jött ez a dili, és ettől nem alszom valami jól.
Na, megyek, dolgozgatok. Sok a munka, valószínűleg még hétvégén is ezzel kell foglalkoznom, de a sztár, a hős nem én leszek akkor sem, hiába vettem át a munkát Jabbától, hogy tudjon dolgozni a tenderen, neeem, ő lesz a sztár, engem meg senki meg sem említ. Mindegy, örüljön az ember, hogy van munkája.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat