Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-06-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-06-30

Kedves Jucó!
Hogy telt a hétvége? Jó meleg volt, nem? Bár szombaton egész jó idő volt, 28 fok körül. De tegnap már meglehetősen melegen sütött a nap. Meg tűzött is, ami miatt fel kellett vennem a napszemüvegem, amit most csináltattam. Elég sokba került, mert dioptriás, vagyis kombinált. És nagyon jó a napsütésben, csak egy baj van vele – azt leszámítva, hogy tök bénán néz ki –, hogy az árnyékban meghúzódó gyalogosokat nem látom, és kétszer egymás után léptek ki elém a zebrára úgy, hogy ha nem ugranak vissza, most lehet, hogy nem is élnének. Hát ez bizony nagyon aggaszt, úgyhogy csak akkor fogom viselni, amikor sétálok valahol. Amikor nem kockáztatom mások életét. Mert annál nagyobb csapás kevés van, mint amikor valaki kioltja mások életét. Bizony, így van ez.
Na, beszéljünk másról. Például Kolobász nagy fába vágta a fejszét, mert a nőjével mégiscsak lecuccolt Szeghalomra, mert hogy ők mennek címerezni, vagyis kukoricavirágzatot tépni. Ami nagyon nehéz munka, mert a másfél- kétméteres növény tetejéből ki kell rángatni a virágot, hogy a cső jobban fejlődjön. És mivel szabadban kell dolgozni, négykor kezdenek, tízig dolgoznak, aztán meg kettőtől este fél tízig. És ezt egy hónapon át, állítólag fejenként 100 ezret fognak kapni. Menni akarnak ugyanis Párizsba. Szép cél, csak nem tudom, lesz-e belőle valami, mert a menyecske szeret 9-ig csucsukálni, akkora, mint egy lépegető mellszobor, ráadásul virágpor-allergiás. Szóval nincs kizárva, hogy csak Kolobász fog dolgozni. Akkor ő meg ideges lesz, mert az nagyon tud lenni. Például anyám mondta neki, hogy vágassa le a haját, mert félelmetesen néz ki. Erre Kolbász ordított vele a telefonban, hogy mit képzel, ki ő, hogy amikor ő minisztereknél vizsgázik, egy rossz szót sem mondanak, akkor egy vidéki asszony csak nehogy megmondja már neki, mit csináljon. Kapjon már a fejéhez, és még egyszer ne merészelje kritizálni. Ezek után meg szépen odamegy, és teleeszi magát. Ehhez pofa kell, nem?
Na, ma reggel is jól kezdem, sőt, jól kezdem az egész hetet. Rengeteg munka van, ennek ellenére – mivel tenderről van szó, nem pedig fizetős munkáról – lehet, hogy hamarosan lehúzzák a rolót.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat