Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-07-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-07-29

Kedves Jucó!
Na, most már működik a jutub, és hallgathatom Beethoven 3. szimfijét. Milyen érdekes, amióta tudom, hogy az a Lucia, aki írja a blogját, gazdag ember, azóta már nem is olyan szimpatikus. Tudod, múltkor írtam, hogy takarítónőt keresnek. Nem tudom, miért változott meg a véleményem róla, de nincs kizárva, hogy egyszerűen irígykedem rá. Fáj beismerni, de más oka nem lehet.
Meg azt is be kell látnom, hogy ez így tovább nem járja, hogy én anyámat felhívom naponta, és elmondjuk Kolobászt mindennek, amikor az éremnek mindig két oldala van. És azért mindig a másik fél véleményét vagy érveit is meg kell hallgatni. És azon csodálkozom, hogy lehettem ilyen ostoba, hogy ez eddig nem jutott eszembe. Mert természetesen olyan az ember, hogy a maga felé hajlik a keze és úgy tálal mindent, hogy a hallgatót a saját oldalára állítsa. Anyám meg pláne ilyen. De annak nagyon örülök, hogy annak idején nem mondtam el, hogy Kolobász milyen dörgedelmes levelet írt nekem, meg azt sem említettem anyámnak, hogy tudom, hogy beárult Kolbásznál. Legalább ennyit fel tudok mutatni. De össze kell szednem minden higgadtságomat, hogy nehogy beolvassak annak a meseszép hercegnek, aki most úgy néz ki, mint egy majom. Mondtam is anyámnak, hogy biztos az állatkertben kapott munkát. Na, nem a pénztárban, hanem a majomketrecen belül.
Majd nemsokára felhívom azt a gyönyörűt, és megírom hogy sikerült. De lehet, hogy csak holnap, mert valahogy nem tudom rávenni magam.
Tegnap meg Erikkel is összekülönböztem. Mert tudod, hogy ő teljesen más szellemben nevelkedett, mint én. Igazi kapitalista, tehát a pénzben nem ismer barátságot. És például tegnap ott voltam nála, és valamit meg kellett volna kérdeznem telefonon valakitől, ezért odamentem a telefonjukhoz, amelyikről ingyen lehet hívni az illetőt – Favorit díjcsomag –, és rám förmedt, hogy használjam a saját telefonomat. De hát mondtam, hogy azzal 80 forint a hívás, az ő vezetékesével meg ingyen van. És azt mondta, nem érdekli, ez nála elvi kérdés. Először azt hittem, hogy viccel, de aztán rájöttem, hogy ez nem tréfa. Úgyhogy 2X80 forintot eltelefonáltam. Hát bizony, ők másképp gondolkoznak. Mert azért a magyarokra az a jellemző, hogy ott segítenek, ahol tudnak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat