Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-10-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-10-13

Kedves Jucó!
A tegnapi öndicsérethez még hadd mondjak egy mai esetet. Vettem hétvégén CO-érzékelőt, mert azt mondta a konvektorszerelő, hogy ő hozzá sem nyúl a konvektorhoz, mert annyira elavult, hogy még ennek az utódját is rég kivonták a forgalomból. Ezért ezek életveszélyesek. Na, vettem egy érzékelőt. Szépen beállítottam, méregetett, de sosem ment a kritikus érték közelébe sem. Vagyis csak 15-20 volt a mérték, a 150-hez képest. Na, de ma reggel elkezdett vijjogni. Hát 137-et mutatott. Neki szellőztetni, kétségbe esni. Aztán kiderült, eazért kapcsolt be, mert nagyon nagy szél fúj – szinte orkán – és a kéményen át visszafújja a füstöt, pontosabban a CO-ot. Plusz van egy ventilátor a vécé miatt, amit én nagy előszeretettel pörgettem. Szóval ez tilos, de hát mit csináljak, ha az előző lakó szerelte fel? Na, és így felszaladt a szénmonoxid. Az ember ilyenkor átkozódhat, szidhatja Istent stb. Ezzel ellentétben én meg inkább hálát adtam Istennek, hogy jól működik, és megmenti az életet. Mert lehet így is gondolkozni. Ezt hívhatjuk pozitív gondolkodásnak, de ezt én Istennek köszönhetem. Persze, tudom én, hogy nem vagyok pozitív gondolkodású a legtöbb dologban, de azért van jó pár, amiben igen. Mert azt tudom, hogy alapvetően pesszimista vagyok, de inkább én azt mondom, óvatos. Például, ha indul egy reklámkampány, akkor inkább állok azok oldalán, akik azt mondják, várjunk kicsit, és majd meglátjuk, mennyire jön be, mint azokén, akik már az elején felállva tapsolnak, mekkora nagy siker.
Hát ilyen vagyok. Sőt, azt mondom, túl szép képet festek magamról. De mostanában ezekben a negatív dolgokban inkább a jót látom meg. Eszem ágában sincs átkozódni. Ez nagyon nagy ajándék Istentől.
Vagy itt ez a mostani kampány. Annyi munka van vele, hogy tegnap otthon 3 és fél órát kellett még vele dolgoznom. De azt mondom, ezt jól meg kell csinálnom, mert mindenkinek az a jó, ha jól sikerül. Szemben a többi munkatársammal, akik inkább bojkottálják ezt az egészet, mert annyira korlátoltak. A sok munka mindig meghozza az eredményét. Úgyhogy sose legyél rest.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat