Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-01-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-01-03

Kedves Jucó!
Zöööld csillag kihúny az égen, a csónak partot ééééér. Hej, milyen sokszor énekeltem neked, emlékszel? Biztos nem, mert ezt a számot most hallottam, és legalább tizenöt éve nem. Vagyis legutóbb akkor dalolhattam neked, amikor egy-két éves voltál.
Feleltetett Hóbor? Mert tegnap találkoztam vele a fitneszszalonban és mondta, hogy ma lesz feleltetés. Megkértem, hogy téged hagyjon békén. Azt mondta, jó, ha eszébe jut, akkor nem feleltet. Szerintem eszébe jutott.
Tegnap este olvastam egy jó könyvet ? Karácsonyra vettem magamnak ? Popper Péter írta. Egy egész fejezetben mesél arról, milyen emeber volt Gerlóczy professzor, az egykori fônöke. És csak jókat írt. Volt egy kis történet, ami annyira jellemzô Mónikáékra, Palilire, Sárira. Az történt, hogy a nagytudású professzor leutazott Bélatelepre hétvégén pihenni a családjához (mert ugye ôk ott nyaraltak, míg apu dolgozott). Az egész banda lent volt a strandon, a professzor meg otthon maradt, hogy olvasgasson. Egyszercsak sietôs lépteket hall, egy fiatal fickó volt, bement a szobába, felforgatta a szekrényt, kivette a professzor fürdôbugyiját, felvette és elrohant a strandra. Jól van, gondolta a prof, és olvasott tovább. Egy óra sem telt bele, jön vissza a srác, bemegy a konyhába, elôveszi a kávéfôzôtt, és közben megkérdezte a professzort, hogy iszik-e ô is kávét, mert itt nagyon finom ám. A prof mosolygott, bólogatott, mire a kisfickó megfôzött két adagot, és szépen megitták, beszélgettek. Közben meg kiderült, hogy a prof itt a házigazda, a kisfickó meg a fiának a barátja. Így ismerkedtek össze. De egy rossz szót sem szólt a prof, csak mosolygott. Mert abban a házban mindig nagy volt a nyüzsgés. Hát, ha belegondolsz, tényleg ilyen Mónika is. Csak mosolyog, és semmin nem lepôdik meg. Azt írja Popper, hogy nagyon nagy gyógyító hírében állt, csak egy baja volt, hogy nem tudott senkit megszidni. Inkább bocsánatot kért tôle, minthogy megszidja vagy rendre utasítsa. Olyan jó volt ezt olvasni, és nagyon jó, hogy ilyen embereket ismerhettem meg, mint Gerlóczyék. (bár a könyvben Balatonszemes szerepel, de szerintem Bélatelep volt az)
Eddig kéken jelöltem az összes naplóbeírást, de mostantól váltogatom a színeket, attól függôen, milyen kedvem van épp. És így már tudsz te is következtetni, milyen tartalmú levélre számíthatsz. A piros és a kék az vidám (a kék csak azért, mert a te kedvenc színed), a barna a rosszkedv. A többi színre nem emlékszem, de majd kitalálod.
Ebben az évben hat hétvége lesz olyan, hogy négynapos. Ez nagyon jó, nem?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat