Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-06-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-06-17

Kedves Jucó!
Most érettségizel, ma van 18. Nem irigyellek, de csak ennyi, aztán már jön a nagy kacagás, tilláromhajj. De lehet, hogy már túl is vagy rajta. Bár úgy rémlik, hogy a kémia holnap lesz, tehát még van egy kis izgulnivaló. Kíváncsi vagyok, Bláz koma segített-e a kémiában, mert mondtad, hogy nagyon azt neked tanulnod sem kell, mert ha egyszer Bláz úr kikérdezi, akkor te jobban tudod, mintha egy napig tanultad volna.
Hú, most érkezett meg egy kolléganőm, egy nagydarab, akit ideültettek mellém, és igencsak pukkantott, mielőtt belépett, mert oly nagy szaggal van, hogy majd’ leszédülök a székről. Fú, de büdös. Hogy lehet, hogy egy nő ilyen kegyetlent kexöl? Elég kellemetlen. Sokáig azt hittem, a lányok nem tudnak. Sőt, idáig meg voltam győződve erről, hisz’ mégiscsak sok időt töltöttem veled. És tességk, most ez a hitem, hogy a hölgyek nem tudnak pukkantani, megdőlt. Macskából is csak a fiúk tudnak olyat, gondolj Csíkoskára. Volt, hogy pukkantott, de ő legalább macskakonzerv szagút, nem pedig ilyen mosogatórongy illatút, mint a kolléganő.
Na, visszatérve az érettségire, most talán már ki is jöttél. Bár nekem úgy volt, hogy magyarral kezdtem, ott jól remekeltem, szerintem kettesre értékeltek, és teljesen megnyugodva mentem a történelemre. És azt hittem, ott még jobban szerepeltem. De szerintem, ha egy jó hármas tanuló mondta volna ugyanazt, amit én, akkor ő megkapta volna a kettest. Mert magyarból is egész jókat mondtam, de hát be akarták mutatni, milyen szigorúak is, és ki máson lehet keménykedni, mint azon, aki eleve rossz tanuló. Na, mindegy, ezen én már csak nevetek.
Egyébként sokat gondoltam rád, és minden reggel imádkoztam is érted, mint például ma is. Ezért gondolom, hogy biztosan sikerülni fog, amit Isten eltervezett veled. Mert ellene nem rugózhatsz, ha rugózol is, feleslegesen. Ha orvosnak kell lenned, az leszel, ha nem, akkor, ha fene fenét eszik – ahogy Bandi bá’ mondja –, akkor sem.
Írok egy sms-t, megkérdezem, hogy mujikáltál. Az elmúlt hónapban 98 sms-t küldtem neked. Te minden harmadikra válaszoltál. Nem valami jó arány. De ezen én csak nevetek.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat