Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-09-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-09-04

Kedves Jucó!
Hej, most reggel van, és igen álmos vagyok, úgyhogy nincs kizárva, hogy nem lesz valami kacagtató ez a mai bejegyzés. Bár nincs rossz kedvem, és mint azt a múltkor írtam is, inkább ebédidôben írok mostanában. Csak azért vagyok álmos, mert éjjel nyolcszor ébredtem fel orrfúni, mert ugye parlagf?szezon van. De hála Istennek, holnaptól novemberi idô lesz esôvel, így lenyomja kicsit a pollent. Azt se bánnám, ha fagyna egy hétig, akkor biztosan vége lenne a parlagf?nek. Tudom, önzô egy álláspont, de ez engem nagyon megkínoz. Így még dolgozni sem lehet rendesen. De azt nem bánnám, ha a fagy után megint 25 fok lenne. Gondolom, te is örülsz, hogy nincs az a nagy meleg.
Emlékszem, akkor lettem szénanáthás, mikor odaköltöztünk a Boróka utcába. Nem egy egészséges hely, az biztos. Az a baja, hogy északi lejtôn van, plusz völgyként viselkedik, mert az utca végében a sok fa megfogja a lefelé áramló levegôt, meg ködöt, párát, vagyis ott megszorul a sok virágpor. Novemberben költöztünk oda, és rákövetkezô év augusztusának végén letaknyosodtam. Tisztára azt hittem, hogy megfáztam, még lázat is gyanítottam, ami persze nem volt. Napokig nem tudtuk, mi van, aztán mama kitalálta, hogy allergiás vagyok. Mert szegénynek az asztmája ott jött ám elô igazán, amikor odaköltöztünk. Úgyhogy, ha jót akarsz nagykorodban ne költözz a Borókába, próbáld eladni, és egy normális helyen vegyél lakást. Sötét is, hideg is, és látod, egészségtelen is. Azt se felejtd el, amit az egyik elôzô tulajdonos mondott, hogy örült, hogy megszabadult attól a lakástól. Hát, nem volt egy jó vétel az a földszinti lakás. De nem volt más választásunk annak idején, mert akkor tényleg csak öt-tíz lakás volt eladó, ami számunkra szóba jöhetett.
Te majd ott akarsz élni nagykorodban Solimáron? Mert úgy lett annak idején kialakítva az egész, hogy ott két család is elfér. Nem mondom, hogy túl kényelmesen, de a felsô szintet meg lehet úgy csinálni, hogy még egy konyha is kialakítható belôle. És a padlásból meg két kicsi, vagy egy nagy hálószoba. Egész jól meg lehet csinálni. Szerintem inkább majd oda költözz a férjeddel, mint a Borókába. Bár lehet, hogy inkább csak kettesben akarsz maradni majd. Meglátod, nem is olyan soká már ezen kell gondolkoznod.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat