Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-07-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-07-24

Kedves Jucó!
A tegnapi vezénylésről P. apa jutott eszembe, aki nagy zeneszakértő, oly’ annyira, hogy egyszer, amikor volt egy filmklub és előtte egy kis szabadidő, felrakott valami klasszikus zenét és mindenki nagy megelégedésére elkezdte vezényelni. Akkor gondoltam, hogy ezt csak azért tartják viccesnek, mert P. csápol, ha én integetnék, rám se hederítenének. Most már tudom, hogy már csak azért sem, mert én csak táncikáltam volna a zenére. De ez meg sem fordult a fejemben, hogy az elit társaság előtt produkáljam magam. Azért bármennyire is kisebbségi érzésem volt köztük, mégiscsak jó volt egy olyan társasághoz tartozni. Néztem is a múltkor az ismerőseidet, és például Kaka nincs is köztük. Vajon miért? Összekülönböztetek valamin, vagy csak szép lassan eltávolodtatok egymástól? Hát nem könnyű természetű ez a Kata, de ezt már sokszor megtárgyaltuk.
Éjjel a P családról álmodtam. Kora reggel, hét körül elmentem hozzájuk – egy kisebb lakásba költöztek – és becsengettem. De nem nyitották ki az ajtót, és azt hittem, nincsenek is otthon. De azért még egyszer jól rátenyereltem a csengőre. Na, arra valami motoszkálás szűrődött ki. Már nem emlékszem, ki nyitott ajtót, de szerintem Sz. Eszter, mert nem hiszem, hogy P. venné a fáradtságot. Szóval bementem, és csodálkoztam, hogy olyan kis klakásba vannak úgy bezsúfolódva. És nem tudom pontosan, mitől, de véres volt a kezem, és össze-visszakentem az arcomat beszélgetés közben, amit nem vettem észre, csak néha furcsálltam, hogy úgy néz rám Eszter. De nem szólt. És arra ébredtem fel, hogy bent vagyok a panellakásuk kis fürdőszobájában, és akkor látom, hogy véres a képem. Alvadt vér volt. Hát ez volt az éjjeli találkozó a P családdal. Nem mondom, hogy túl vidámra sikeredett. Biztos, mert éjszakára kitömtem magam megint palacsintával.
Esik az eső. Remélem, hétvégére jobb idő lesz, mert szombat délután megyek esküvőre. Az egyik volt munkatársam megy férjhez. Én csak a templomi esküvőre vagyok meghíva, de nem is bánom, hogy a vacsorára nem, nincs nekem most pénzem, 20-30 ezer forint valami szíp kis ajándékra. Azért szívesen megnézem Böttit messziről, de slusz. Utána meg elmegyek talán Visegrádra. Van ott egy nagyon – vagy ahogy te írnád: naon – jó kis vendéglő. A templom mellett közvetlen. A neve Don Vito. Egyszer feltétlenül menj el oda. Utána mneg sétálj le a Duna partra. Ülj le a homokba, és akkor jusson eszedbe, hogy sokszor üldögéltem én is ott.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat