Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-05-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-05-22

Kedves Jucó!
Ma van a névnapod, de a névnapozás legalább annyira bosszantó szokás, mint a ballagási bankett, illetve a ballagó ünneplése. Úgyhogy nem fogok most neked írogatni névnapi köszöntőket. Sosem volt ez szokásom, de a tiéd sem. Hülye egy szokás.
Tegnap írtad, hogy magyarból 99%-ot, kémiából 97%-ot teljesítettél az érettségin. mondom neked, hogy fel fognak venni az orvosi egyetemre. Nagyon örülök, hogy ilyen jó tanuló vagy, és jobb az érettségid, mint az enyém volt.
Fel is hívtam anyámat, mondtam neki, hogy milyen jól muzsikálsz. Ő is örült, bár az örömébe üröm is vegyült. Kolobász bevallotta, hogy a jogi egyetemet nem csinálja, helyette szabadbölcsész, és ott tanulja a művészkedést. Csak azt nem tudom, hogy akar művészet történész lenni valaki, akit nem érdekel a művészet. Mert két évvel ezelőtt befizettem, illetve elhívtam a Vaszary kiállításra a várba, kicsit korábban ért oda, és mire odamentem, addigra végig is rohant a képeken. Pedig nem volt kevés, vagy 400. anyám is mondta, hogy elmentek Békéscsabára megnézni a Munkácsy kiállítást, Kolobász tíz perc alatt végzett. Szóval nagyon ideges lettem ettől, azt gondoltam, van annyi esze, meg belátja, hogy anyámék milyen nagy áldozatot hoznak érte, plusz, ha már elvergődött negyedikig, akkor be kell fejezni, nem pedig gondolni egy merészet, és másba kezdeni. Attól aztán nagyon ideges lett, mikor anyám mondta, hogy Husza Daninak, velük szemben annak a kisfiúnak, akit te is ismersz, szóval neki hamarabb lesz diplomája, mint neki. Mert ő is most érettségizett. Ettől aztán elöntötte a pulykaméreg. Mindegy, nem érdekel ez a piszkos-mocskos-csirkefogó. Innentől nem ismerem, engem ne hívjon, ne környékezzen meg, annyira haragszom rá. Tegnap biztos felment a vérnyomásom vagy 200-ra ettől a hülyétől.
De neked legyen több eszed. Ha felvesznek az orvosira, nehogy meggondold magad félúton, és elkezdj valami mást. Én a helyedbe Pécsre is elmennék az egyetemre, nagyon szép város és minden hétvégén hazavonatozhatnál Blázozni. Mert mi a garancia, hogy ha felveszik Blázt mondjuk Miskolcra, ő itt marad, hogy téged lessen? Semmi. De ez még a jövő zenéje. Majd meglátjuk. Holnap hajnalban megyünk Erikkel dolgozni Balatonszárszóra.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat