Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-11-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-11-17

Kedves Jucó!
Ma viszik délben a gyerekemet kifúni a szemét. Mert a bal szemének könnycsatornája nem nyílt ki, így feszt csipás volt. És erre a megoldás a következő: lefogja egy ember a kis testét, egy a kis fejét, a doktor néni meg egy nagy görbe tűvel neki a kis szemének böködni. És az anyja nem lehet ott, kint kell várnia. De elhiheted, hogy ezerszer inkább vállalná a gyerekem helyett, minthogy hagyja szenvedni a gyerekét. Én is így érzem, hogy inkább velem történjen bármi rossz, mint vele. És hidd el, amikor a kis nyelvedet varrták, amikor Kata neked ment a hintával – de úgy is fogalmazhatnék, hogy te bambultál – akkor nekem is olyan volt, mintha a szívemet hasogatnák egy nagy késsel. De ezt már szerintem ezerszer megírtam. Jó lenne, ha találkoznál a gyerekemmel. Szerintem az ember nem engedheti meg magának, hogy ezt a kevés, hozzá közel álló embert elkerülje. Mert eljön az idő, mikor sem én, sem mama nem leszünk, és akkor nagyon egyedül leszel a világban. Ilyenkor nagyon jó lehet, ha arra gondol az ember, hogy van valaki még az életben, akihez köze van.
Tegnap íratam esemest, hogy rakj hungarocellt a martacod alá, fent a padláson vagy a pincében lennie kell még. Nem válaszoltál.
Jó lenne délben találkozni, most el is tudnék menni, nem érdekel már annyira ez a Vatera, illetve Scheimer Vera. Na, minedgy.
Sokat tanultam belőle, rengeteg emberrel ismerkedtem meg így, interneten keresztül, akikkel soha nem hozott volna össze az élet. És az külön furcsa, hogy ők nem zudják, ki vagyok, én viszont tudom, hogy kik ők.
Itt van például Nagy Réka, aki egy 23 éves versenyúszó, sokszor írt, még kérdezte, hogy mit vegyen a szüleinek 25. házassági évfordulóra. Szóval bizalmába fogadott. Én is megszerettem őt, mert valahogy rád emlékeztetett, arra, amikor még azt hittem, versenyúszó leszel. Úgyhogy szépen elmodtam neki, hogy nem épületes dolog trágárul beszélni, nem szabad alkoholt inni – mert nagyon szerette a vodkát – és szeresse a szüleit, mert ők csak jót akarnak. Nagyon játszotta a keményet, de éreztem, hogy belül igazából egy nagy szeretetre méltó gyerek. Szóval olyan, mint te.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat