Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-10-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-10-29

Kedves Jucó!
Hát nem tudom, most mi van, mert sem tegnap, sem ma nem válaszoltál még, hogy hová, vagy egyáltalán menjünk-e moziba. Tegnap írtam két SMS-t is, amiben rákérdeztem, meg hogy a viven megtalálod a kínálatot, de meg sem nézted. Illetve ma reggel voltál a viven, ki is nyitottad a levelet, de nem válaszoltál. De ezt ne vedd tolakodásnak, mert ezzel szokták az emberek elrontani a kapcsolatukat. Mármint a türelmetlenséggel meg követelőzéssel. Tudom, hogy nem te vagy az azonnali döntésképesség szobra – erre rájöttem Visegrádon is, mikor többször is hívtak, te meg kikapcsoltad a telefonod –, de azért, ha nem jössz, írhatsz egy SMS-t, hogy megváltozott a helyzet. De ha nem írsz, akkor sincs semmi gond, mert tudom, hogy nem a szíved mélyéről jön ez az egész, hanem inkább nem tudod kezelni a helyzetet. Nem tudom, értesz-e?
Most egy olyan zenét hallgatok – már írtam is talán. Nem is egyszer –, amit Tatabányán hallgattam sokat, és ehhez a szomnorkás, esős időhöz pont passzol. Meg persze ehhez a bizonytalansághoz, amit érzek kettőnk között. http://www.youtube.com/watch?v=8M9U1OU0MzU
Majd hallgasd meg, ha lesz rá érkezésed. Lehet, hogy nem fog tetszeni, mert te már nagy komolyzenei szakértő vagy.
Szóval, ha nem is találkozunk, tudom, hogy előbb-utóbb mégis össze fogunk futni, mert megtört a jég. Vagyis a legnehezebben túl vagy és túl vagyok én is. Még most is melegség önti el a szívem, ha arra a délutánra gondolok Visegrádon.
Vagy lehet, hogy túl későn van a mozi? Lehet máshová is menni vagy egyáltalán nem menni sehová.
Belátom, most kicsit káosz, amit írok, de hát kaotikus is ez az egész helyzet. Vagy nem is az.
Tegnap kitaláltam két nevet a két hörcsögödnek. A kisebbik lehetne Pipacs a nagyobbik meg Pustyu. Meg is írtam SMS-ben, lehet, hogy már úgy is hívod őket. Az előbbi név még régen eszembe jutott, ha lesz egyszer kutyám, akkor így fogják hívni, a másikat meg tegnap reggel olvastam a Fehér királyban.
Azt hittem, hogy ha egyszer találkozunk, nem fogom tovább írni a naplót. De hát úgy néz ki, hogy fogom.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat