Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-10-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-10-17

Kedves Jucó!
Reggel hallottam a rádióban egy olyan szép számot, hogy rögtön meg is kerestem a youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=tbojEZHgmtMbár ez sokkal rosszabbul játssza, mit Kocsis Zoltán. De nem rossz.
Elég borongós idő van, de ez ne riasszon vissza a holapi találkozótól, mert akkor már szép idő lesz. Bár azt írtam, hogy ott, vagyis Náncsi néninél találkozzunk, de ha akarod, el tudok érted menni a Pihen Tetőig. Ha ezt addig olvasod, írd meg. De szerintem – mivel úgyis dolgod lesz –, eljössz az én közreműködésem nélkül is.
Most, ahogy hallgatom, nincs benne az a szép rész. Úgyhogy lehet, hogy az Schubert F-moll Impromtujéből (ejtsd: empromtü) csak egy részlet van fenn vagy ez másik. De ez is szép, majd hallgasd meg.
Tegnap délben megettem egy egész sült vadkácsát, nem is volt olyan sok, de még éjszaka is csak olyan hülyeségeket álmodtam. Nem gondoltam volna, hogy az a kis kácsa így megfekszi a gyomrom. Nem is volt pedig nagy, kábé, mint egy kisebb grillcsirke.
Emlékszel még a csécombra? Úgy hívtuk annak idején a csirkecombot, mert nem akartuk előtted kimondani a nevét, ugyanis amikor meghallottad, elkezdtél ordítani, hogy azt akarsz enni. Pedig csak mamától kérdeztem, hogy esetleg vegyünk csirkecombot ebédre? Mármint rántottat a Csirkecsibésznél. És te hallottad – voltál vagy két-három éves – és tudtad, hogy az finom, és ordítással adtad jelét, hogy te azt kérsz. Aztán, ha netán mégsem az volt, olyan csalódott voltál és gondolom, megint ordítottál. Kitaláltuk, hogy csak csécombot mondunk, de a második alkalommal már arra is ordítottál, vagyis tudtad, miről van szó.
Ez hasonló Árkus József, egykori műsorvezető történetéhez, aki ott lakott a Vérhalom tér közelében, és esténként kérdezte a feleségét, hogy elmenjenek-e sétálni a kutyával, mire a kutya már ott is termett a pórázzal. És persze olyan szomorú volt, ha mégsem mentek. Na, akkor kitalálta Árkus József, hogy németül kérdezi meg. De hát a kutya úgy tűnt, nagyon jól tudott németül, mert pár alkalom után már hozta is a pórázt. Meg aztán az angol kérdésre is. Végül elég volt csak a gazdinak felhúznia a szemöldökét kérdés gyanánt, a kutya már rohant is az ajtóhoz. Úgyhogy kicsit hasonló voltál te is a csécombbal.
Remélem, holnap találkozunk. De én is csak kicsit érek rá, mert jönnöm kell vissza dolgozni.
Hát akkor minden jót a holnapi viszontlátásig.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat