Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-01-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-01-19

Kedves Jucó!
Mostanában reggel, ilyenkor, amikor neked írom a levelet, a King Crimsont hallgatom, azt a számot, amit már a múltkor megírtam.
Az jutott eszembe tegnap este, hogy negyedikben, az utolsó napokban az ofô, Drahos Róbert mindenkivel elbeszélgetett négyszemközt. Például olyanokról, hogy mi akar lenni, ha kikerül a nagybet?s életbe, így ÉLETBE. Hát én ôszinte voltam, és megmondtam, hogy pap. És akkor ezzel az ember nem nagyon dicsekedett. Ideges is lett, mert ezt neki meg kellett írnia egy jelentésben. És ôt vették elô ilyenkor, ha valaki pap, király vagy bankrabló akart lenni. Akkor még szocializmus volt. Szóval az ofô leizzadt, és kérdezgetett, hogy miért akarok én egy hülye pap lenni. Hát, nem nagyon tudtam mit mondani. Na, jó, mondta, és beírta, hogy szociális munkás. Vagyis olyan, aki a elesetteket, hajléktalanokat gondozza. Aztán eljött az utolsó osztályfônöki óra, aholis ünnepélyesen elbúcsúzott az osztálytól. Mondhatni, kiengedett bennünket a nagybet?s ÉLETBE. És csak jótanácsként, útravalóként annyit tudott mondani, hogy vigyázzon magára mindenki, és nehogy olyan akarjon lenni, mint XXXX (itt a nevem következett). Hát, így búcsúzott el az osztálytól Drahos Róbert matematika tanárbácsi.
Azt írtam, hogy mostanában többször is az a rémálmom, hogy matematikából féléves témazásrót írunk, én meg még egy órán sem voltam bent, illetve amin meg voltam, pont helyettesítették? Persze ezeken az órákon meg sosem a matematikával foglalkoztunk. És ez engem egyre jobban nyomasztott. Gondolhatod. Fel is ébredtem ordítva álmomból.
Tegnap este megnéztem még a tevédet a fityóban, de este kilencig még nem jártál ott. Remélem, ma már felmész olvasgatni. Már lassan egy éve nem írtál a naplódba. Pedig mindennap megnézem. Még paszek is levette a fényképet rólad.
Tegnap este megint láttam Török vagy Takács Ádit a fitnesszben. Szorgalmasan edz, állandóan les, de nem köszönne. Nem biztos, hogy ô az, de meglehetôsen hasonlít. Mert korban olyasmi lehet, mint te.
Fel tudok menni az iwire, így meg tudtam nézni Pálosékat. Katát és a többieket. Érdekes, nem vagy Kata ismerôsei között. Megszakadt a kapcsolat? Szép nagy lány lett Kata, bár kislánynak szebb volt. Péter az egy jókép? gyerek lett, Gergônek meg jó nagy orra nôtt. Hát igen, a gyerekek, ha felnônek, már nem olyan szépek. Gondolom, azért te olyan szép maradtál, mint kiskorodban. Ki tudja, mikor látlak, vagy látlak-e valaha újra?
Lassan mennem kell, mert fél 10-tôl már újabb munkát adnak. Lehet, hogy hétvégén tudok majd írni, de nem biztos, úgyhogy ne számíts rá. De azért szombat este nézd meg a tevéd, talán lesz mit olvasni.
Válts a tevéden, ha olvasod a naplót.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat