Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-09-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-09-01

Kedves Jucó!
Ma kezdődik az iskolád, vagyis az egyetem. Onnan tudom, hogy írtam neked tegnap este egy esemest, hogy ma reggel 9:00-kor találkozzunk a Daubner előtt. Tudod, miért. Erre írtad, hogy ma évnyitó lesz.
Bizony, eltelt tíz év. Nem mondom, hogy gyorsan eltelt, mert eseménydús volt. A következő tíz biztos gyorsabban fog elmenni, annyi dolog csak nem történik már velem, mint a mögöttünk lévőben.
Na, szóval mától újra ehetek minden édességet, például Túró Rudit, jégkrémet, de valahogy nem hajt semmi, hogy nekiessek. Pedig amíg nem lehetett, sokat tervezgettem, hogy majd meg fogok enni egy egész doboz Carte Dort az erkélyen. Meg majd a Daubnerben kezdek, és megkóstolom végre az E80-at, meg a madártejtortát. De tartok tőle, ha most nekiállok édességeket enni, elkezdek hízni, mert ugye arra van beállva a szervezetem, hogy nem eszem ilyesmit.
Tegnap mondani akartam, de elfelejtettem, de ma eszembe jutott, hogy vannak dolgok, amik az emberbe beleivódnak és egész életére kihatással lesznek. De hogy világos legyen, arra gondolok, hogy gyerekkorodban sok kalandos dolgot csináltunk. Például ültünk a fatetején, meg úgy másztunk fára, hogy nem érhetett le a lábunk, mert elkaptak volna a kígyók, meg a Balatonban cápáztunk. És ezek a dolgok még benned vannak. Mert mi ketten sosem láttuk a Tenkes kapitányát, de a múltkor mondtad, hogy mennyire szereted. És nekem is a kedvencem volt gyerekkoromban, és milyen érdekes, hogy most neked is a kedvenced. Szóval az a szemlélet működik benned, ami akkor alakult ki, mikor másztunk a fára a képzeletbeli vaddisznók elől. Meg olvastam neked az indiános könyveket. És ez most visszajön. És majd a gyereked is ilyen kalandvágyó lesz. Sok ember nem szerette a Tenkes kapitányát, nem érdekelte őket az ilyen típusú kalandozás. De nekem nagyon jó volt felismerni, hogy ez még az éb hatásom rád.
Na, megyek, mert egy csomó munka van, plusz én prezentálok délután egy ügyfélnél, és még el kell próbálnom az egészet. Nem is egyszer, többször is.
Jó tanulást, az első osztályban. Remélem, nem tartozol majd a 30% lemorzsolódott közé. Sőt, biztos vagyok benne, hogy megcsinálod.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat