Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-11-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-11-19

Kedves Jucó!
Nagy izgalomban vagyok én. Ugyanis behívtak mára a leendő munkahelyemre agyviharra (egyébként brainstormingra), és most élesben mutathatom meg, mit tudok. Pontosabban lemérheti a vezetőség, mielőtt felvesz, hogy megérem-e a pénzem. És az a baj, hogy már egy másik munkával kapcsolatban tegnap voltam Eriknél, és sajnos ő sokkal jobbakat talált ki, mint én. Ráadul én mindigis párban dolgoztam, szóval kellett kontroll nekem, meg az úgy sokkal könnyebb, meg gyorsabb, ha valakinek tetszik az alapötletem, és ő gondol hozzá valami okosat. Meg persze fordítva is. Mert itt majd egyedül kell dolgoznom.
Na, mindegy, azért nem félek annyira. Csak egy fogadalmamat kell mindenképp betartanom: nem pofázhatok ész nélkül, meg röviden kell elmondanom az ötletemet, nem pedig Ádám, Évától. Meg nem vehetem át a szót nagymellénnyel, hanem bölcsen kell fülelnem. Ez lesz a legnehezebb, vagyis az okos hallgatás. Nem véletlenül hívott mama sokszor csacsogósnak. Mert az nagyon tudtam: csacsorászni.
És most hallottam, hogy Nyuszi azért nem megy el sehova interjúra, azért nem jelentkezik, mert fél mindig az új helytől. Attól a szituációtól, amiben most én vagyok. Hát nem könnyű. De azért nem gondoltam volna, hogy ilyen kis nyuszi. Sokkal nagymenőbbnek tűnik.
Tegnap már megkaptam a mai briefet – feladatot –, amivel már egész este foglalkoztam, és nem tudom, hogy van-e benne használható ötlet. Kicsit furcsa lesz ez a helyzet, mert az online, vagyis az interneten terjedő reklám hozott anyagból dolgozik. Vagyis úgy, hogy egy offline – hagyományos tv, plakát, újsághirdetés – anyagot kell internetre alkalmazni. És az nem elég, hogy mondjuk a papapázós Raiffeisen filmet lerövidítem egy bannerben – arra, ami mindig ott villog idegesítően a hírek mellett –, hanem ehhez valami kreatív ötletet is kell tervezni. De abból a forgatott anyagból kell gazdálkodni. Szóval ezentúl nem az lesz a feladatom, hogy kitaláljam a reklámot, hanem mások ötletét kell adaptálnom. Nem mondom, hogy szórakoztatóbb, mint a mostani, de ezt is lehet izgalmasra csinálni.
Nagyon sajnálom, hogy nem találkozunk és nem is levelezünk. Múlt hónapban 58 SMS-t küldtem neked, most jött ki a számlalevél. Jó sok, nem?
Na, lassan mennem kell, mára ki is vettem szabadságot, csak beszaladtam egy könyvért, meg, hogy írjak neked kicsit.
Szóval: nincs pofázva, szó átvéve! Ez a jelszavam mára.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat