Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-10-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-10-15

Kedves Jucó!
Tegnap este voltam hangversenyen a Zeneakadémián, hát az valami fantasztikus volt. Beethoven C-moll zongoraversenyét és valamelyik – az is valamilyen C – szimfóniáját adták. Nagyon szép volt, elhiheted. Még most is az jár a fejemben. És persze az is, hogy szombaton találkozunk. Persze ennek nem adok nagy esélyt, mondhatnám, úgy legyen ötösöm a lottón, hogy hamarosan értesítesz, hogy mégsem jó, mert mondjuk iskolába kell menned. Mert nincs kizárva, hogy kiment a fejedből, hogy az munkanap lesz. Igazából nekünk is be kell jönnünk, de ebédidő mindenkinek jár, így én ki tudok menni arra az időre. Csak azt nem tudom, hogy fogunk mi ott kosztolgatni. Mert szerintem nemcsak nekem, hanem neked is görcsben lesz a gyomrod. De majd meglátjuk.
Hej, nagyanyád hogy örülne, ha elmehetne a szalagavatódra. Fogsz te ott csinálni valamit? Mondjuk táncikálni? Mert azt minden osztálynak be kell mutatni, hogy járja a csárdást. Egy ismerősömnek most volt szalagavatója – ahogy náluk mondják: szalagtűzője – és a végén a megfelelő szülővel kellett táncolni. Hát majd te nézegetsz a szemeddel, vagy felkéred valakinek az apját.
Most megint hallgatom a Cohen Halelujah című számát. Szép is, csak depressziós leszek tőle, ha sokat hallom. Mert mindig te jutsz eszembe, és szaggat a szívem.
Most van a büdösbogarak rajzása, és naponta vagy öt berepül a szobába, én meg fogdoshatom, ha nem akarom, hogy kileheljék a kis büdös lelküket. Most is bent zizeg egy. Meg jönnek a bodobácsok is. Azok olyan hosszabb, csinosabb bogarak. Mondjuk ők jóval kevesebben vannak, napi egy, ha betéved.
Mikor kezdődik az őszi szünet? Ha jól hallottam, a hosszú hétvégét követi 2-3 nap, és csütörtöktől menni kell? Jól kitalálták, nem?
Ha teheted, menj kirándulni az erdőbe. Vidd magaddal mamát is, biztos rá is ráfér egy kis mozgás. Elkezdtem csuklani, pedig nagyon ritkán szoktam. Évente max egyszer. Emlékszel, hányszor elmeséltem, hogy mikor mama hasában voltál, és csuklottál, azt hittük, unalmadban dobolsz, és még büszke is voltam, milyen jó ütemben vered a ritmust? Aztán, mikor megszülettél, és elkezdted először a csuklást, pont ugyanolyan ütemben, rájöttem, hogy mégsincs olyan jó ütemérzéked. De azóta már kifejlődhetett.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat