Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-07-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-07-30

Kedves Jucó!
Holnap kellene találkozni dellailag. Mert utána nem tudsz elérni. Ezen gondolkoztam ma reggel, meg azon, hogy igazad van abban, hogy ha nem mentünk Írországba, akkor az arra szánt pénz igen sok. Vagyis fedezte volna a te egyhetes balatoni nyaralásodat Blázzal. Csakhogy azért kicsit más a helyzet, amit talán most még nem értesz meg. Mert nekem sokkal több pénzt megért volna, ha együtt megyünk Írországba, mint az az összeg, mondjuk ki, 110 ezer forint, amibe a balatonozás került volna. Mert akkor mégis csak együtt mentünk volna és egy hetet töltöttünk volna együtt. És ezért is rossz, hogy már a Tátrába sem együtt megyünk, hanem oda is Blázzal mész. De hát mindegy.
Meg is írom az esemest, hogy holnap találkozzunk, mert nem lenne jó, ha elmennél. Kíváncsi vagyok, hová mész még. Lassan ennek a nagy szünidejezésnek is vége lesz, mert például jövő nyáron már gyakorlatokra kell menned. Emlékszem, mikor mentőztem, augusztus kivételével mindig voltak gyakornokok a klinikákon, illetve láttam őket a büfében. Ott rágták a kis szendvicseket délben. Mindig kisebbségi érzésem volt velük szemben, pedig szerintem semmit sem mutattak kifelé, csak én éreztem úgy. És bizony, eljön az idő, mikor te is ott rágódsz majd fehér köpenyben a büfében. De te sose legyél nagyképű, mert azért a mentőknél voltak olyan beképzelt kis seggfejek, hogy nagyon. Azért kíváncsi vagyok, mi lett belőlük. Valószínűleg praktizáló orvosként is így viselkedik. Pedig, ahogy nagyanyám mondta, nekik is lyuk van a seggükön.
Van egy munkatársam, itt ül velem szemben, és nem érdekli, hogy írok, plusz még a fejhallgató is a fejemen van, folyamatosan beszél hozzám. Elég érdekes dolgokat mond, de mindig félbeszakít.
Szóval ne legyél nagyra azzal, hogy orvos vagy, kezeld a megfelelő alázattal, mert semmi sincs anélkül, hogy Isten adná. Szóval hálás is csak neki legyél, ha elvégzed. Én is neki vagyok hálás, amiért felvettek téged.
Például Kárpáti Andrásról véletlenül derült ki, hogy doktorált matematikából vagy ógörögből, nem tudom, és ezt sosem tudta senki. Pedig az ELTE-n doktorátust szerezni nem kis dolog, elhiheted. Szóval akkor nagyon nagyot nőtt a szememben. Még az iwiwen is csak simán van a neve. Szánalmas, mikor valaki ezzel kérkedik. Talán gondolod most, savanyú a szőlő. De szerintem nem, továbbra is azt állítom, hogy nevetséges az, aki doktorral mutatkozik be, ha persze nem szakmai körben teszi.
Na, megyek dolgozni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat