Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-06-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-06-22

Kedves Jucó!
Hát most nem találkozunk hetekig, mivel holnaptól elmegyek szabadságra két hétre. Sokat gondolkoztam, megírjam-e, de végülis úgy döntöttem, nem írok, mert ha válaszolsz, nem tudom elolvasni, nem tudok írni, és esetleg rosszra gondolsz. Majd írok, ha visszajöttem. Ha meg hiányoznék, olvashatod a naplót. Bár ennek elég kis esélyét látom most már. Tegnap is voltál a viven, de nem változtattál a képeken, vagyis nem olvastad, hogy arra kértelek.
Mostanában Beethovent hallgatok, mert az egyik munkatársam elmegy, és búcsúajándékként vettek neki néhány komolyzenei CD-t, de lôtte felmásolták az egészet a központi szerverre, így mindenki hozzáférhet. Szép dolog, mondhatom, hogy kibontják az ajándékot, aztán meg úgy adják oda. De végülis csak kapott valamit. Emlékszem, anyám mindig nagy gondban volt, mit vigyen ajándékba névnapra. Mert vidéken nagy divat a névnap, a születésnappal senki nem foglalkozik. Szerencsére ez nálam teljesen fordítva van. Például ezért sem küldtem neked semmit névnapodra. Érdekes, most végetért a komolyzene, és átállt a rendszer arra a zenére, amit még sokszor hallgattunk együtt. Még történetet is kanyarítottunk hozzá. Tudod, amikor az ?rszonda elhagyja a naprendszert, de szeretne visszatérni a földre, hogy ott haljon meg. De a földi irányítóközpont nem ad neki engedélyt. Menj, menned kell ? és szegény kis szonda könyörög, hogy visszajöhessen meghalni. De az irányítás megparancsolaj: neked a naprendszeren túl lesz az örök sírod. Hej, még meg is könnyeztük. Paid my dues a címe.
Visszatérve anyámra, mindig vázát vitt ajándékba. Gondolta, abból baj nem lehet. Sôt, mivel ô is rendszeresen azt kapott, azok közül is adott egyet-egyet tovább. Szépen becsomagolta, és mivel sosem használta korábban, tiszta lelkiismerettel adott túl rajta. Úgy t?nik, ezzel nemcsak ô volt így, hanem kolléganôi is, mert volt olyan, hogy az általa egyszer továbbadott váza ismét visszakerült hozzá. Persze nem attól, akinek ô adta, hanem egy másiktól, esetleg harmadik, negyediktôl. De elôfordult az is, hogy a bulira hatan mentek, ebbôl négyen vázát vittek, és ebbôl a négybôl három egyforma volt, mivel csak kétféle vázát lehetett kapni a szeghalmi boltban. Abban, ahol minden volt: kályhacsôtôl a mamuszig.
Kolbász nem tudta kijavítani a kettesét, így mindenbôl négye-ötös, de van egy kettese. Az átlaga 4, 24. Nem rossz a jogi egyetemen.
Szegény Napsugár, vagyis Bindzsi tegnap bekapott egy darazst, és úgy feldagadt a fél arca, hogy olyan, mintha egy fél grliicsirke lenne a szájában. De már lappad.
Hát, kisbaba, lassan befejezem a levelem. Most elmegyek egy idôre, de hiányozni fogsz. Ha történne velem valami a magas sziklákon, akkor tudod, mihez tartsd magad: rosszért rosszal ne fizess soha.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat