Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-09-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-09-19

Kedves Jucó!
Gyönyörűen süt a nap, csak jó hideg van. De én ezt az időt szeretem a legjobban. Nem baj, hogy ősz van-e vagy tavasz. De azért a tavasz jobb egy kicsit. Ez olyan, mint az amikor Katával megbeszéltétek, hogy Frédi és Csík egyformán okosak, csak Csíkos kicsit okosabb. És arra emlékszem, hogy olyankor, amikor ezt a kis pluszt hozzátetted, olyan kis ravaszkás fény csillogott a szemedben.
Ismered a Coldplay nevezetű zenekaregyüttest? Hamarosan Budapesten adnak hangversenyt, nagyon jónak tűnik, most indultunk egy tenderen, ahol az ő zenéjüket javasoltuk az egyik filmhez, így megvan most a számítógépemen a legutóbbi lemezük. Azt hallgatom, szerintem jó. Bár nem múlják felül (nagyanyám szerint: fejül) a komoly zenét. Szombaton megyek is egy fiatal zenészek által adott Mozart négykezes hangversenyre. Biztos jó lesz.
Csíkoskára visszatérve, ha még élne, biztos még bölcsebb macska lenne, mint volt. Bár meg kell hagyni, azért néha az ugrott be, hogy ez a cicus még sem annyira bölcs, mint hisszük, vagy gondolod róla (általában ilyenkor mondtam rá nagy hangon, hogy ossstoba). Például amikor egy parizerdarabot raktál a tányérjába, akkor lelkesen nyalogatta, mint egy fagyit és eszébe sem jutott, hogy valamit csináljon, hogy kiemelje onnan. Bezzeg anyáméknál volt kölcsönbe egy macska – amikor a szomszéd elköltözött, ott voltak náluk két hónapig – szóval Ferenc József úgy evett együtt a többiekkel, hogy szépen az elején a kis körmével kiszedegette magának külön a húsdarabokat, a tányér mellé tette és aztán együtt habzsolt a többiekkel. Amikor meg vége volt a lakomának, szépen külön megeszegette a zsákmányt. Ilyen okos volt. Bezzeg Csíkoska meg csak nyalta, mint a fagyit, közben meg bánatosan fel-felsandított. De azért nagyon okos volt. Mosndhatni, egyforma okos volt őfőméltóságával, Ferenc Józseffel. Csak Ferenc József kicsit okosabb volt.
Mit csinálsz hétvégén? Javasolnám, hogy menj kirándulni, de nem mondom, mert szakadni fog az eső szombat vasárnap, de még talán hétfőn (nagyanyám: hetfűn) is. Akkor meg tanulj az érettségire. Nem viccelek, tényleg már most el kell kezdeni. De hát hiába is mondom, lehet, hogy úgysem tanulsz. Bár valószínűleg több eszed van, mint nekem volt annak idején. Nekem aztán mondhatták. Az érettségi előtt egy héttel kezdtem el tanulni. Mondjuk, meg is lett az eredménye.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat