Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-12-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-12-15

Kedves Jucó!
Szombaton elmentem egy ismerősömhöz, akinek van egy 18 éves lánya. És azt figyeltem meg, hogy pont úgy beszél meg viselkedik, mint te viselkedhetsz. Gyorsan beszél, alig lehet a szavába vágni, aztán meg csak hallgat, még szavakat, illetve kifejezéseket is olyanokat használ, mint et. Reggel gondolkoztam, hogy ezt vajon Isten miért rendezte így: hogy fájjon a szívem, vagy azért, hogy lássam, és kicsit részesüljek belőle, milyen vagy. Igazán nem tudom, de bármiért is alakította így, hálás vagyok. De inkább örülök neki.
Vettem egy fejhallgatót – mert itt mindenki zenét hallgat, azért van ilyen nagy csend – és próbáltam megkeresni az mr3 rádiót, de nem ment, valamilyen programot kéne ahhoz letölteni. A nagy keresésben lejött az internetről egy program, iTunes, amiről lehet 500 rádiócsatornát hallgatni. De a Bartókot nem. De nem gond, mert például van classic csoport, vagy 30 csatorna, a legjobb a CBC Classic, azon folyamatosan megy a jó muzsika. Meg például van rajta perzsa csatorna, azon is éjjel-nappal megy a perzsa népzene. Mondjuk görög zenét még nem találtam, de biztos van.
Éjjel fél négykor már felébredtem, és az óra csörgés előtt tíz perccel aludtam el újra. Jó fáradt is vagyok, gondolhatod.
Ja, pénteken beslisszantam meglesni az új helyet, ahová januártól megyünk itt páran. Kár volt, mert egész hétvégén azon rágódtam, hogy miként lesz itt dolgozva. Mert ez nem egy másik lakás, ahogy azt mondták, hanem két garázst nyitottak egybe, egy ablak sincs rajta. Borzasztó belegondolni, mi lesz így, hogy csak mesterséges fénynél fogok ülni, és mindenütt beton vesz körül. Ráadásul a föld alatt van, vagyis egy pincegarázs. Kemény lesz, de sok választásom nincs. Két-három évet ki kell bírnom. Ebben a nehéz gazdasági helyzetben nem ugrálhat az ember. De azért ezek embertelen körülmények, az biztos. De hát nem sírok előre. A ti házatok is hervasztó volt, míg el nem készült teljesen, legalábbis belülről. Addig csak azt láttuk mamával, hogy milyen kicsi, meg itt-ott sötét. De aztán olyan szép, napsütéses, gyönyörű ház lett. Remélem, szeretsz ott lakni. Bár mondtad, hogy igazán a Borókát szeretted. De az egy nagyon rossz adottságú lakás. Azért nem rossz, csak lehet annál jobb helyen is lakni, majd meglátod.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat