Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-06-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-06-11

Kedves Jucó!
Tegnap a gyerekemet megpüfölték a játszótéren a nagyobbak. Szegényke semmit nem értett és nem is csinált semmit, csak ült a homokban. Én nem voltam ott, de ha ott lettem volna, halottak a támadók.
Mert egyszer veled is volt hasonló a Vérhalom téren, amikor egy hároméves fiú minden ok nélkül azt kiabálta rád – 2 évesre –, hogy utállak, aztán meg azt, hogy takarodj innen, mielőtt nagyon dühös leszek, közben meg feléd csápolt a lapátjával. Te meg csak ott álltál teljesen ledöbbenve, nem csináltál semmit, nem mondtad, hogy „fogd be te, és takarodj te innen”. Csak mosolyogtál és szemmel láthatóan semmit nem értettél. Még ma is emlékszem, sőt, még most is a szívem a torkomba ugrott és félelmetes érzések rohantak meg. döbbenetes érzések öntöttek el. Első gondolatom az lehetett, hogy lerángatom azt a kis szart a rugós virágról és eldomom kisujjal, vagy legalább is úgy földhöz vágom, hogy megdöglik. Főleg úgy, ha még hozzád is ér, akár csak egy ujjal. Aztán lehiggadtam, és eszembe jutott, hogy két év múlva lehet, hogy te sziszegsz így egy kisebbre, és akkor az nekem hogy esne, ha odamegy egy apuka, és földhöz vág. Gondolom, rosszul. Na, akkor fogtalak és elvittelek onnan. De sokáig bennem volt az ideg, hogy bántani akartak téged, és a legjobban az fájt, hogy te meg ártatlanul ott mosolyogtál. De itt hozzáteszem, hogy soha nem akartál később, nagyobb korodban senkit sem bántani.
Persze aztán rájöttem, miért volt ilyen állat az a gyerek: mert volt egy kistestvére, akire nagyon féltékeny volt és rajtad akarta kitölteni a mérgét, a bosszúját.
Ja, és ma reggel jól belerúgtam a gyerekembe véletlenül, mert abban a sötét lakásban alig lehet látni, és nem vettem észre, hogy elkezdett mászni, azt hittem, ott áll az etetőszék mellett. Na, volt ordítás, és el is hiszem, hogy fájt szegénynek, amikor teljes erőmből belelendítem az oldalába a lábam.
Hát, így végződik ez a hét, remélem, a jövő hét jobb lesz.
Ja, íratm tegnap SMS-t, és még csak nem is válaszoltál.
Hát ez van, meg szombaton 39 fok lesz, és az a abj, hogy nem lehet szellőztetni, mert jönnek be a szúnyogok.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat