Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-03-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-03-18

Kedves Jucó!
Gyönyörű szépen süt a nap, bár azt mondják, délutánra eső lesz. A hét második felében még havazás is jöhet. De mint azt a múltkor írtam, a tavaszt már semmi meg nem törheti.
Szombaton is olyan szép idő volt, hogy elhatároztam, veszek egy kinti széket a gangra, és ott fogok üldögélni, ha süt a nap. Úgyhogy el is mentem tegnap, vagyis vasárnap székvenni. Több boltot is megnéztem, de elképesztő árak vannak. Egy sima fából készült szék 40 ezer forint is megvan. Na, aztán a Praktikerben vettem egyet 11 ezer ötszáz forintért. Jól megkérték az árát, de legalább tölgyfa, vagyis tartós. Úgyhogy tegnap már kint pöffeszkedtem délután a körfolyósón. Ja, és azért olyan későn, mert mikor hazavittem a széket és felállítottam, illetve beleültem, kitört a lába. Tiszta ideg voltam, vittem vissza és majd’ megütött a guta, mert nem kértem, hogy lepecsételjék a garancialevelet. Nem is gondoltam, hogy egy széknek lehet bármilyen baja. Na, az a lényeg, hogy szó nélkül kicserélték.
Egyébként ilyen már történt velem valamikor, még 18 évvel ezelőtt. Nagyanyádékhoz kimentünk a kertbe, mert volt egy kiskertjük, és ott szépen felállították a nyugágyat, még kávét is főztek. Oda ültettek le, de amint beleültem, illetve kényelmesen elhelyezkedtem, reccs, szétszakadt alattam a nyugágy vászna, én a földre ültem, a kávé meg végig rajtam. Mama meg neki nevetni, nagyanyád meg bosszankodni. Na, átültem egy másik székbe, de már óvatosan, kávé nem volt a kezemben. Amikor már éreztem, hogy ez jó kényelmes, kértem mamát, hogy hozzon kávét, de amint ideadta, a plusz terhet nem bírta az a vászon sem, és reccs. Na, így tettem tönkre két nyugágyat is tíz perc alatt. Bezzeg annak a nyugágynak, amiben mama ült, semmi baja nem volt. Valószínűleg, mert csak fele akkora súlyú volt mindig, mint én. Csak azt nem tudom, miért háborgott mama mindig, hogy kétszer annyit eszem, mint ő. Sokszor mutata is, hogy neki milyen kevés is elég ... én meg, egy ház árát is megenném. Hej, de régen volt.
Remélem, kimozdultál hétvégén, nem pedig otthon kuksoltál.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat