Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-01-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-01-24

Kedves Jucó!
Érdekes, hogy amióta újra hallottam pár hete King Crimson Islands cím? számát, azóta úgy ébredek fel reggelenként, hogy ezt hallom magamban. Meg tudod hallgatni a youtubon, ha érdekel. Furcsa, hogy mostanában már reggelenként megnézed a tevét. Remélem, nem vagy beteg vagy valami, és azért ülsz otthon.
Most várom a mama hívását, mert megbeszéltük, hogy kilenckor hív a számla ügyében, de még nem jelentkezett, pedig negyed 11. Legszívesebben megkérdezném tôle, hogy mi van veled, de csak ideges lenne tôle. Meg nem értené, mire alapozom a feltevést, hogy beteg vagy. Úgyhogy nem kérdezem meg.
Holnaptól szabadságon leszek, még mindig Erikkel kell dolgoznom, és egyre reménytelenebb az a munka. Nem is fizetnek érte igazán, és még parancsolgatnak is.
Most bekapcsoltam az Islads-ot. Nagyon szép szám, de neked biztosan nem tetszik, mert nem vidám, pattogós. Mert kisebb korodban a komolyzenében is a vidám részeket szeretted. Meg Didót sem kedvelted, mert, ahogy mondtad, nagyon szomorú hangú énekesnô. De remélem, az i ? nem tudom, mit akartam írni, mert közben hívott mama, és elmondta a számlát. Aztán egy perc múlva visszahívott, hogy valamilyen Daróci vagy Dóci? Pétert keres. Én megismertem a hangját, ô nem az enyémet. Mondtam neki, hogy nem tudom adni, épp az udvart söpri. Kicsit gyanakodott, rá is kérdezett, hogy jó számott hívott-e, amikor mondtam, hogy én vagyok. Azt hittem, felismert egybôl, de nem, de azért jót nevetett.
Tegnap este eszembe jutott valami, amit meg akartam írni, de ? mint általában ? most is elfelejtettem. Pedig jó volt.
Mostanában sokat olvasok. Ebben az évben kiolvastam két könyvet, és most elkezdtem egy harmadikat, és annyira érdekes, hogy egy órával korábban keltem, hogy tudjam olvasni. Pedig tavaly jó, ha egy könyvet elolvastam. De gondolom, ez is elmúlik. Mama mondta mindig rólam, hogy mindent kampányszer?en csinálok. Lehet, hogy ez is olyan. Nagy lelkesedés, aztán kicsit késôbb szépen leeresztek. Érdekes, hogy a regény ? Gabriel Marqez: Száz év magány ? fôszereplôje is hasonló habitusú ember. Te ne olvasd még, mert nem fogod érteni. Mert ezt a könyvet egyszer már elkezdtem 19 évesen, de nem jutottam túl a 10. oldalon, annyira untam. Most meg pont ezt tartom a legérdekesebbnek. Szóval, ha annyi idôs leszel, mint én, akkor olvasd. Egyébként Nóbel-díjat kapott ezért a regényért. Ami nagyon jó könxyv még a Sorstalanság. Szerintem azt elolvashatnád, mert egy annyi idôs gyerekrôl szól, mint te. De lehet, hogy inkább valami vidámabb regény kellene.
Jön a hó, Cseh országban hatalmas hóviharok vannak, leállt a közlekedés. Jól jönne, nem, ha nem kéne iskolábva menni?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat