Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2006-12-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2006-12-27

Kedves Jucó!
Vége a Karácsonynak. Volt nagy evés-ivás, bár én már ehhez nem vagyok hozzászokva, úgyhogy most böjtölök. Jobb, ha az ember kevesebbet eszik, mint amennyitôl tele a hasa. De nehéz megállni, ha lehet süteményt enni. Fôleg nekem, mert tudod a hülyeségem, hogy nem ehetek. Azért egy kicsit elszomorít, hogy nem küldtél legalább egy SMS-t Karácsonyra, ha már a 23 ezer forintos cipô árát meg tudtad köszönni. Igaz, a CD-k, amit küldtem már nem voltak olyan nagyérték?ek, hogy megért volna egy SMS-t. Meg már végülis küldtél egyet kéthete. A mamának küldtem egy SMS-t, hogy vidám Karácsonyt, válaszolt is rá, hogy: neked is. Tavaly legalább annyit írt, hogy neked is kívánjuk, vagyis te is. De most nem. Remélem, nem azért nem írta, mert csokipénzt küldtem neked, és nem igazit. Emlékszem, Patríci? is hogy ki volt bukva, hogy az apja nem vette meg neki a laptopot. Ezek szerint csak akkor jó, ha drága ajándékokat kap tôle.
Mindegy, ez van.
Azért látom, tegnap is voltál a tevédnél. Eszembe jutott, illetve anyám arról beszélt, hogy amikor én iskolába mentem, volt egy iskolaérettségi vizsgálat, ahol megkérdezték anyám nevét, meg azt nézték, elbírok-e egy ötkilós táskát. Ahhoz képest téged sokkal jobban megvizsgáltak. Emlékszem, ott álltam a Fajd utcai óvoda folyósóján, kicsit nyitva volt az ajtó, onnan lesekedtem, amikor egy szakember kérdezgetett tôled mindenfélét. Például azt kellet folytatnod, hogy ?a kutyának szôre van, a madárnak meg ?? ? és várta a választ. És te ezt a mondatot úgy fejeztetd be nagy félénken, hogy: ?? a madárnak meg ? lába?. Akkor kicsit elbizonytalanodtam a jövôdet illetôen, de aztán mégiscsak felvettek iskolásnak. Hej, milyen régen volt már.
Ja, igen, szenteste felmentem megetetni Ôfôméltóságát, és volt nagy öröm, mondhatom. Megolvastam, 11 macska bújt elô, köztük természetesen Sándor is. És bizony, ô viselkedett a legszebben. Míg például Csúfpufájú verte a kicsi cicákat az élelemért, addig Ôfôméltósága megengedte, hogy a tányérjából fogyasszanak. Még a herceg sem volt olyan úrimacska, ô is morgott. Csúfpufájú addig verekedett, míg el nem kergetett mindenkit a tányérja mellôl. De neki keveset is adtam. Le is filmeztem Ôfôméltóságát a fényképezôgéppel, sôt, a telefonnal le is fenyképeztem, de annyira sötét a kép, hogy alig látszik. De nagyon örültek, azt mondhatom. Jót nevettem az egyiken, amelyiket még sosem láttam, el is neveztem Gitárosnak, mert pont olyan a feje, mint a Piramis nev? énekegyüttesben a gitárosnak. Annak, amelyiknek a szemébe lóg a kucsmaszer? haja, és nagyon csúnya. Ha látsz olyan képet, rögtön érteni fogod. Annak a macskának is fekete a feje, de csak a szeme aljáig, onnan meg fehér. Így olyan, mintha a szemébe lógna a haja. Nagyon vicces. De még tegnap este is felmentem, mert maradt egy dobozka ennivaló, ugyanis elôttem egy párocska megetette a bandát. Úgyhogy nem adtam oda mindet. Neked is nagyon tetszen ez az etetés, az biztos. Van két nagyon szép kis vörös cica. Kis tömzsik, és olyan szép kis arcuk va. Ha tudnám, haza is vinném az egyiket. De sajnos nincs hely.
Még egy történet a mamáról is eszembe jutott, de azt már elfelejtettem. Most viszont már abba kell hagynom az írást, mert sok a munka, és holnaptól meg szabadságon leszek, vagyis mindent meg kell csinálni. Azért majd megpróbálok írni, ha lesz rá lehetôségem. Azért nagyon örültem volna, ha válaszolsz az SMS-emre szenteste.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat