Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-02-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-02-25

Kedves Jucó!
Elfelejtettem még írni a nagyszerű hírt, hogy voltál belezni embert. Vagyis életed első boncolásán voltál a biosz szakkörösökkel. Kicsit furcsállom ezt a nagy buzgalmat. Az biztos, hogy engem nem nagyon hozna lázba. Bár a csirke és a disznó trancsírozását szoktam nézni, kis túlzással szeretem is csinálni, de egy ember az más. Mama féltett is, hogy mi van, ha a delikvens TBC-ben szenderedett jobb létre. Mert általában hajléktalanokat szoktak így feldolgozni az igazságügyi intézetben. Az illető sem természetes úton hagyta el e földi világot, gyanították is, hogy gyógyszer-túladagolásban múlt ki. Meg is néztétek a gyomortartalmat, de nem volt benne pilula. Mama is boncolt már, de nekik, az egész évfolyamnak egy ember jutott hat éven át. Vagyis öt. Mama azt hiszem a jobb vagy bal kezét kapta, azzal molyolt évekig. Szerette volna a fejét, de azt elhappolta Székely Eszter.
A biosz tanár vicces volt a kölnis zsebkendőjével, hogy úgy kell szagolni, akkor nem olyan rossz, aztán a boncos mondta, hogy így csak azt éri el, hogy még este is az orrában lesz a szag. Te bezzeg csak szíttad, illetve, amit már kiskorodban kikísérleteztél, nem az orrodon vettél levegőt. Szerintem azért rossz a szájon át, vagyis ha belegondolsz, azt a párát ízlelgeted. Gondolom, az illetőnek nem volt igazán olyan erős hullaszaga, mint amilyeneket én éreztem annak idején, mikor még mentőztem. De legalább olyan szagos az élő ember is, ha fekélyes a lába. Ah nem bukésabb. Én mindig szíttam a levegőt az orromon, nem a számon. Tudtatd, hogy a franciában az ízre és az illatra ugyanazt a szót használják?
Tegnap voltam Erikéknél munka ügyben, hát annyira kicsi az a baba, pont olyan, mint egy igazi kis játékbaba. Nagyon kis aranyos, hihetetlen, hogy te is ilyen kis babuska voltál. Olyan kicsi a feje, meg pont olyan, mint az anyja. Jó nekik, most van Erik ott, mint én 17-18 évvel ezelőtt. Szép időszak elé néz. Hej, de régen is volt.
Kérdezted szombaton, hogy hány éves vagyok, mert nem tudtad. Kicsit furcsa, de annyira nem vészes, csak csodálkozom, hogy nem tudod. Bár mentegetőztél, hogy mamáét sem tudod. Na, megyek, iszom egy jó kávét, aztán kezdődik egy értekezlet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat