Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-12-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-12-01

Kedves Jucó!
Ma vagyok először itt az új munkahelyemen, és már egy fél nap el is telt. Már jó régen írtam, de nem tudtam, mert szabadságon voltam, és annyi munkám volt, hogy nem mindennapos. De erről írtam is neked kicsit, úgy emlékszem.
Láttam, új kép van rólad a viven. Moszkovszkinnal táncikálsz. Nagyon szép nagy lány vagy, és már bánom, hogy nem mentem el. Bár félek, hogy szégyelltél volna, mert nincs öltönyöm, és úgy láttam, mindenki abban volt. Szóval szép lehetett. De ez egyáltalán nem volt sztep, hanem valamilyen keringő, nem?
Szokatlan ez az új hely. Míg korábban én voltam a király, amikor valaki bemutatkozott az első napján a Teamban, most én voltam a legkisebb nyuszi koma a hétfő reggeli megbeszélésen. Szerencsére nem kellett magamról mondanom semmit, mert nálunk régen mindenkinek be kellett mutatkoznia. Nem is tudom, mit mondhattam volna magamról.
Írtam neked levelet pénteken, amiben megkérdeztem, hogy tudod-e már, mit szeretnél Karácsonyra? Nem válaszoltál, amin már meg sem nagyon lepődöm. Biztos nem tudod. Na, most mennem kell, gyorsan le kell írnom valamit. Majd folytatom.
Ja, Kolobász visszavett ismerősei közé a viven. De ezt már lehet, hogy mondtam. De azt biztos nem, hogy anyámnak is be akarta adni, hogy véletlenül dobott le engem a viv az ismerősei közül. Hát ne nézzen hülyének, jó?
Olyan hideg van itt. Már lassan a kabátomat is fel kell vennem. Kicsit rossz, hogy már nem dűlhetek le a szivacsra és nem csucsukálhatok egy jó fél órát, mint a régi szép időkben a Team-ben. Nem is tudom, mi lesz így velem. Most ettem meg az ebédemet, és most olyan jó lenne húzni egyet. Na, mindegy, ezt is meg kell szoknom. Meg itt mindenki cigizik. Szerencsére kimennek a teraszra. Hát, összességében a Team jobb volt. Még pénzben is.
Vettem hétvégén egy ágyat, mert eddig a földön feküdtem egy matracon, és olyan hideg volt sokszor éjjel, hogy majd’ meg zavarodtam. Arra ébredtem éjjel, hogy ráz a hideg. Most meg olyan vagyok, mint egy kiskirály, pöffeszkedek reggel az ágyban, akar egy báró. Nagyon jó. Nem is gondoltam, hogy ennyire át tud fagyni egy matrac a földön. Te nem szoktál fázni a szivacsodon? Vagy már van ágyad?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat